Το μαγικό φόρεμα της Μαίρης Κατράντζου: Το φορά η πρωταγωνίστρια του Queen’s Gambit και μοιάζει με αρχαία θεά (φωτό)

Πολύχρωμο αλλά και με έθνικ διάθεση το συγκεκριμένο ρούχο μας ταξιδεύει

Ένα μοναδικό φόρεμα βρίσκεται ανάμεσα στη νέα συλλογή της Μαίρης Κατράντζου και ποια καλύτερη για να τον φορέσει από την Anya Taylor-Joy, την πρωταγωνίστρια της σειράς Qeen's Gambit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anya Taylor-Joy (@anyataylorjoy)

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια αποτελεί ένα φαινόμενο στον χώρο της μόδας με πολλές διάσημες κυρίες να φορούν κάποιο από τα ρούχα της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FasicMode (@fasicmode)

Στον λογαριασμό της στο Instagram έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες από τη νέα της συλλογή, που μας ταξιδεύουν σε έναν άλλο κόσμο.

Τα χρώματα μοναδικά! Έντονο μπλε, μωβ αλλά και κόκκινο είναι μερικές απο τις αποχρώσεις που διάλεξε η σχεδιάστρια μόδας, ενώ τα φανταστικά της σύνολα με τα λουλούδια μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό.

Μια από τις δημιουργίες της λοιπόν φόρεσε και η Anya Taylor-Jo που μοιάζει σαν αρχαία θεά.

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ανέβηκε στην σελίδα της Μαίρης Κατράντζου, στο Instagram η πρωταγωνίστρια της πετυχημένης σειράς του Netflix φωτογραφήθηκε με ένα φανταστικό φόρεμα.

Πολύχρωμο αλλά και με έθνικ διάθεση το συγκεκριμένο ρούχο μας ταξιδεύει. Ένας ήλιος, αλλά και σχέδια που θυμίζουν mandala ξεπροβάλλουν από το φαντατσικό pattern που δημιούργησε η Μαίρη Κατράντζου.

Οι ώμοι επιβλητικοί με μεγάλο όγκο, σχεδόν τεράγωνο, κάνουν το φόρεμα να αρμόζει σε μια αρχαία θέα αλλά και σε μια σύγχρονη γυναίκα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ