Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10- Αυστηροί έλεγχοι & SMS - Ίδια μέτρα με τα Χριστούγεννα (βίντεο)

Όπως επεσήμανε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, είναι πιθανό να έχουμε και προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε βασικούς οδικούς άξονες το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς. 

Σε επιφυλακή βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού την Παραμονή και Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Θοδωρής Χρονόπουλος, «ουσιαστικά θα έχουμε μία επανάληψη του διημέρου των Χριστουγέννων».

«Θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα και ένταση, από την πλευρά μας, στους ελέγχους που θα πρέπει να τους δούμε μετά τις 10 το βράδυ... Είναι η αλλαγή του χρόνου, που είθισται να είμαστε σε σπίτια συγγενών και φίλων, κάτι τέτοιο φέτος δεν μπορεί να γίνει... Εμείς θα είμαστε εκεί ώστε να μην έχουμε τέτοιου είδους μετακινήσεις» τόνισε ο ίδιος.

Συμπλήρωσε, δε, πως «είναι, όπως έχουμε ξαναπεί, συγκεκριμένοι οι λόγοι που επιτρέπεται η κίνηση από τις 10 έως τις 5 το πρωί - και μάλιστα, στις περιοχές όπου υπάρχει το lockdown είναι από τις 6 το απόγευμα... Οι λόγοι αυτοί είναι μόνο για θέματα εργασίας ή σοβαρού προβλήματος υγείας».

 

«Θα δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή σε ελέγχους σε βασικούς κεντρικούς οδικούς άξονες των πόλεων, καθώς και σε πλατείες και υπαίθριους χώρους, όπου μπορεί να δημιουργεί συνωστισμός και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς» είπε ο κ. Χρονόπουλος. 

«Ενδεχομένως να δούμε και προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας σε βασικούς οδικούς άξονες, έτσι ώστε να ελέγχονται όλα τα οχήματα και όλοι οι επιβάτες» επεσήμανε. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ