Ο κόσμος της μόδας υποκλίνεται και αποχαιρετά τον Pierre Cardin: Ήταν από τους πρώτους δημιουργούς που οραματίστηκαν το μέλλον (φωτό)

Γνωστά περιοδικά & μεγάλοι οίκοι μόδας ανέρτησαν φωτογραφίες - φόρο τιμής στον μετρ της γαλλικής μόδας.

 

Ο Pierre Cardin έφυγε από την ζωή στα 98 του χρόνια και σύσωμος ο κόσμος της μόδας τον αποχαιρετά. Μια μεγάλη υπόκλιση στον διάσημο Γάλλο σχεδιαστή.

Η οικογένεια του μεγάλου Pierre Cardin έκανε γνωσή την δυσάρεστη είδηση για τον θάνατο του στις 29 Δεκεμβρίου και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλήθος κόσμου τον αποχαιρέτησε ανεβάζοντας φωτογραφίες του ίδιου, αλλά και των απίστευτων δημιουργιών του.

 

 

Γνωστά περιοδικά & μεγάλοι οίκοι μόδας ανέρτησαν στους λογαριασμούς τους φωτογραφίες - φόρο τιμής στον μετρ της γαλλικής μόδας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Paris (@vogueparis)

Στη σελίδα του οίκου Dior ανέβηκαν φωτογραφίες του θρυλικού σχεδιαστή, ενώ η γαλλική Vogue έγραψε μεταξύ άλλων στο ποστ που έκανε ότι: Ήταν ένας από τους πρώτους δημιουργούς που οραματίστηκαν το μέλλον".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

Δείτε επίσης: Όταν συνάντησα τον Pierre Cardin στο ατελιέ του στο Παρίσι: Η συνέντευξη της Ειρήνης Νικολοπούλου για το Mega, η επίσκεψη στο Maxim & το πράσινο καπέλο

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 

Στα περιοδικά μόδας από χθες η είδηση του θανάτου του είναι πρώτο θέμα με πολλά από αυτά να ανοίγουν για εμάς το αρχείο τους και να μας δείχνουν σπάνιες φωτογραφίες του μεγάλου σχεδιαστή.

 

 

Οι αναρτήσεις πολλές και τα λόγια συγκινητικά. Ο Pierre Cardin υπήρξε ένας οραματιστής, πάντα μπροστά από την εποχή του και θα μείνει αξέχαστος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ