Σκοτώθηκε σε τροχαίο η Δήμητρα Σοφοκλέους- Η σταθερή sexy καλεσμένη του Μουτσινά από την Θεσσαλονίκη (φωτό- βίντεο)

Η άτυχη παρουσιάστρια έχασε τη ζωή της χθες το βράδυ σε τροχαίο δυστύχημα... 

Τραγικό θάνατο βρήκε το βράδυ της Κυριακής, η 52χρονη Δήμητρα Σοφοκλέους, παρουσιάστρια σε τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofokleous Dimitra (@sofokleous_dimitra)

Η άτυχη 52χρονη έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανίων, στο ρεύμα εισόδου προς την πόλη.

Το όχημα της άτυχης γυναίκας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του στις 22:30, λίγο μετά την αερογέφυρα της Θέρμης και κατέληξε εκτός οδοστρώματος, όπως αναφέρει το thestival.gr, ενώ στο σημείο έσπευσαν δεκατρείς πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν τη γυναίκα, δυστυχώς χωρίς τις αισθήσεις της.

Η Δήμητρα Σοφοκλέους ήταν η σταθερή sexy παρουσία από την συμπρωτεύουσα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Μάλιστα, το καλοκαίρι τον είχε επισκεφθεί στο πλατό της εκπομπής "Καλό μεσημεράκι", με τους δυο τους να το διασκεδάζουν ιδιαίτερα.

Η Δήμητρα Σοφοκλέους ήταν μια γυναίκα που χαιρόταν τη ζωή μέχρι την τελευταία στιγμή, ενώ λίγες μέρες πριν τον τραγικό θάνατό της πόζαρε ως Αγιοβασιλίτσα και ευχόταν "Καλές γιορτές" στους followers της στο instagram. 

Η τελευταία της, δε, ανάρτηση ήταν μόλις λίγες ώρες πριν το τροχαίο, όταν ανέβασε μία selfie της από το αυτοκίνητο με το σχόλιο «Ό,τι υπάρχει, ξεχωρίζει». 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ