36 = με 2 18άρες δηλώνει η Μαίρη Συνατσάκη & σβήνει τα κεριά των γενεθλίων της (φωτό)

Μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους την όμορφη τούρτα της

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει γενέθλια και κάνει μερικούς γρήγορους υπολογισμούς. Σβήνει λοιπόν τα κεράκια της τούρτας της λέγοντάς μας ότι οι 36άρες ισούνται με 2 18άρες.

Γενέθλια για την Μαίρη Συνατσάκη η οποία κλείνει σήμερα τα 36 της χρόνια και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους την όμορφη τούρτα της.

 

 

Η ίδια δεν παρέλειψε ακόμα να στείλει ευχαριστώ σε όσους της ευχήθηκαν για τα ξεχωριστή αυτή ημέρα, ενώ μας θυμίζει ότι τα 30 είναι η καλύτερα δεκαετία μας γυναίκας.

 

 

Στην γλυκιά φωτογραφία που ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram την βλέπουμε να χαμογελά κρατώντας την τούρτα της.

Η ίδια φορά ένα σούπερ cozy πουλόβερ σε κόκκινο χρώμα, ενώ όπως θα δείτε και στην εικόνα κρατά μια εντυπωσιακή κίτρινη τούρτα στην οποία έχει βάλει τα κεράκια με το νούμερο 36.

 

 

Με έναν γρήγορο υπολογισμό οι 36αρες είναι σαν δυο 18άρες. Έξτρα πολλή εφηβεία μαζεμένη δηλαδή και παραπανίσια ενηλικίωση. [ Επιβεβαιώνω. Ισχύει.]. Το τι ωραίες ευχές μου έχετε στείλει, δεν περιγράφεται!

Γράψατε πράγματα, όμορφα και ουσιαστικά! Δεν με ξεπετάξατε! Σας ευχαριστώ τόσο πολύ. Είσαστε πλούτος και εύχομαι σε όλους υγεία, υγεία, υγεία και φτου ξελευτερία. Πι.Ες. Η τούρτα μου; Οι πολύ προσεκτικοί το πιάσατε ε;!;!;" γράφει χαρακτηριστικά ηγ Μαίρη Συνατσάκη στην λεζάντα της εικόνας που ανέρτησε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ