Μην πας στο ρεβεγιόν με άδεια χέρια! 5 δώρα της τελευταίας στιγμής που θα σε “σώσουν”

Μπορείς να τα έχεις στο mail σου σε λίγα μόλις λεπτά, ενώ αν είσαι τυχερός θα πετύχεις και ορισμένες προσφορές

 

Το ρεβεγιόν πλησιάζει και δεν είμαστε λίγοι αυτοί που κοιτάμε τελευταία στιγμή τι δώρο θα πάρουμε στους δικούς μας ανθρώπους για να μην μας πιάσουν με “άδεια χέρια”.

Η αλήθεια είναι ότι φέτος εξαιτίας και των εξελίξεων με τον κορωνοϊό δεν είναι τόσο εύκολο να βρει κανείς δωράκια, ενώ οι περισσότερες αγορές μας γίνονται διαδικτυακά ή μέσω click away.

Εκτός αυτών πολλοί από εμάς θα περάσουμε την Πρωτοχρονιά στο σπίτι ή γενικά σε πιο κλειστό κύκλο απ’ ότι τις περασμένες χρονιές. 

Έτσι κάποια δώρα μικρότερης αξίας ή ορισμένα που μπορεί κανείς να βγει μέσω του υπολογιστή του ίσως να αρμόζουν περισσότερο στο κλίμα των ημερών, αλλά και των εποχών.

Στο wired λοιπόν βρήκαμε 5 δώρα για όλους εμάς που τα αφήνουμε τα πάντα τελευταία στιγμή ή που τρέχουμε να ετοιμάσουμε το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι και δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε ψώνια.

1. Gift Cards (δωροκάρτες)

Photo: Pixabay

Σε μια εποχή όπου ο κόσμος κινείται προς τα social media και το internet δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να πάρεις σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μια δωροκάρτα από κάποια γνωστή πλατφόρμα. 

Μπορείς να την έχεις στο mail σου σε λίγα μόλις λεπτά, ενώ αν είσαι τυχερός θα πετύχεις και ορισμένες προσφορές.

2 Συνδρομές για μουσική & ταινίες

Photo: Pixabay

Αν δεν θέλετε να σας κλέβουν το Netflix η την πλατφόρμα από την οποία βλέπετε ταινίες ή ακούτε μουσική τότε σκεφτείτε σοβαρά να κάνετε δώρο σε κάποιον δικό σας μια συνδρομή.

Γίνεται εύκολα και απλά και σε πολλές περιπτώσεις ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν. Δεν χρειάζεται να πληρώνεται για πάντα, απλά μπορείτε μέσω internet να πληρώσετε τον πρώτο μήνα του Spotify ή του Netflix για κάποιον που αγαπάτε.

Άλλη μια ωραία ιδέα είναι να κάνετε δώρο σε κάποιον έναν λογαριασμό στο Disney+ ή στο Amazon Prime για να βλέπουν τις σειρές και τις ταινίες που θέλουν.

3.  Ψηφιακά παιχνίδια και βιβλία

Photo: Pixabay

Αν ο σύντροφος ή το παιδί σας είναι λάτρης των ηλεκτρονικών παιχνιδιών μπορείτε κάλλιστα να του κάνετε ένα από αυτά δώρο, χωρίς καν να σηκωθείτε από τον υπολογιστή σας.

Το ίδιο ισχύει και για βιβλία με τις ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες να είναι γεμάτες από επιλογές.

4. Δωρίστε χρήματα για κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό

Photo: Pixabay

Αν το πρόσωπο στο οποίο θέλετε να δωρίσετε κάτι είναι ευαισθητοποιημένο τότε μπορείτε κάλλιστα να κάνετε μια δωρεά εκ μέρους του. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά και θα έχετε κάνει και μια καλή πράξη.

5. Δώστε μετρητά ή πείτε μια καλή… δικαιολογία

Photo: Pixabay

Η επιλογή των μετρητών είναι στα must για τις γιορτές ειδικά όσον αφορά τα νεότερα μέλη της οικογένειας. Κάθε χρόνο πολλά πιτσιρίκια περιμένουν ένα κάτιτις από παππούδες και θείους, ας μην γελιόμαστε.

Ωστόσο σε καιρούς lockdown δεν είναι δύσκολο να αποφύγετε εντελώς τα δώρα με μια καλή δικαιολογία. Πιστέψτε με δεν θα είστε ο μόνος στο γιορτινό τραπέζι που θα πείτε ότι αγόρασε κάτι με διαδικτύου, αλλά το δώρο δεν έχει “¨φανεί” ακόμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ