Good news: Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ είναι καλά και μας εύχεται χρόνια πολλά! (βίντεο)

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ παίζει και χορεύει μπροστά από το στολισμένο δέντρο

Το μήνυμά τους για τις φετινές γιορτές έστειλαν οι γονείς του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ με μια γλυκιά ανάρτηση στα social media.

Η υγεία του Παναγιώτη Ραφαήλ παρουσιάζει βελτίωση μετά και την θεραπεία που έκανε στην Αμερική και τώρα περνά τις γιορτές μαζί με την οικογένειά του, που δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό του.

Οι γονείς του δεν ξεχνούν τον κόσμο που στάθηκε δίπλα τους τις δύσκολες αυτές στιγμές και συχνά κάνουν αναρτήσεις για την πορεία της υγείας του. Υπενθυμίζεται ότι ο μιρκός είχε διαγνωσθεί με νωτιαία μυϊκή ατροφία.

Τώρα το παιδάκι είναι καλύτερα και με ένα γλυκό βίντεο, που αναρτήθηκε στο Facebook, οι γονείς θέλησαν να ευχηθούν χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο για τις γιορτές.

Στο βίντεο βλέπουμε τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ να παίζει και να χορεύει μπροστά από το στολισμένο δέντρο, ενώ μας στέλνει και ένα γλυκό φιλί μετά από παρότρυνση της μαμάς του, η οποία εύχεται με την σειρά της να έχουμε καλές γιορτές με υγεία.

“Ο Παναγιώτης Ραφαήλ σας εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα!! Υγεία και αγάπη σε κάθε σπιτικό και να περάσετε όλοι όμορφα αυτές τις άγιες μέρες!!” αναφέρει το μήνυμα της οικογένειας στη λεζάντα της ανάρτησης. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ