Το Survivor έκανε πρεμιέρα και στο Twitter έγινε χαμός - "Θα εξελιχθεί σε σκληρό ριάλιτι"

Τα σχόλια πολλά και άκρως απολαυστικά

Ο κακός χαμός έγινε στο Twitter με τους χρήστες να σχολιάζουν την έναρξη του Survivor, που έκανε πρεμιέρα την Κυριακή, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Τα σχόλια πολλά και άκρως απολαυστικά.

Μαχητές και Διάσημοι έχουν πάρει θέση μάχης στο ριάλιτι επιβίωσης που προβάλλεται για ακόμα μια χρονιά στους τηλεοπτικούς μας δείκτες.

Οι χρήστες του Twitter λοιπόν έβαλαν “φωτιά” στα πληκτρολόγια σχολιάζοντας νέους και παλιούς παίκτες, ενώ από τα σχόλια δεν έλειψαν και άλλα γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης.

Στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης τρεντάρει από χθες το #survivorGR με σχόλια όπως “νέα δημαρχάρα μας βρήκε με τη Maripoza” και “θα εξελιχθεί σε σκληρό ριάλιτι” να πρωταγωνιστούν.

Ασχολίαστη φυσικά δεν έμεινε και η πρώην νικήτρια του GNTM Κάτια Ταραμπάνκο, με πολλούς χρήστες να ποστάρουν φωτογραφίες της και αποσπάσματα από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης βλέπουμε ορισμένα νέα πρόσωπα, αλλά και διάσημους παίκτες να αγωνίζονται για τα έπαθλα. Φυσικά οι χρήστες του Twitter δεν παρέλειψαν να κάνουν συγκρίσεις μεταξύ πρώην και νυν

"Αλέξη δεν ξέρω τι θα κάνεις,αγόρασε το κανάλι και κανόνισε να νινήσει η Αγγέλα" αναφέρει ένα ακόμα ξεκαρδιστικό comment, που "δανείστηκε" μια φωτογραφία της Ντάλιας από την αγαπημένη σειρά "Στο παρα πέντε".

Από τα σχόλια δεν έλειπε φυσικά και ο Bachelor, Παναγιώτης Βασιλάκος, με την φράση που έχει μείνει πλέον στην διαδικτυακή ιστορία "έχω αρχίσει να έχω συναισθήματα για...".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ