Κορωνοϊός: Εμβολιάστηκαν στον "Ευαγγελισμό" ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας & ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας (βίντεο)

Μαζί μπήκαν στο νοσοκομείο ο Αλέξης Τσίπρας και ο Βασίλης Κικίλιας... 

Πριν από λίγο εμβολιάστηκε, χωρίς τηλεοπτικές κάμερες, κατά του κορωνοϊού στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός", ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας. 

«Το εμβόλιο είναι ένα όπλο που μας προσφέρει η επιστήμη για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία... Μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα γρήγορα να εμβολιαστεί το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού και ιδιαίτερα οι ευπαθείς ομάδες...» είπε ο ίδιος, εξερχόμενος από το νοσοκομείο, ενώ συμπλήρωσε πως οι δόσεις του εμβολίου που έχουν εξασφαλιστεί δεν μας παρέχουν αυτή τη δυνατότητα.

 

 

 

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε, επίσης, πως «το όπλο αυτό δεν είναι ικανό από μόνο του να μας προστατεύσει από ένα ενδεχόμενο τρίτο κύμα της πανδημίας». 

Στη συνέχεια, εμβολιάστηκε στο ίδιο νοσοκομείο και ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

 

 

 

«Είναι ζήτημα ζωής και στάση ζωής» δήλωσε μετά τον εμβολιασμό του ο κ. Κικίλιας, τονίζοντας πως χαίρεται που τόσο οι πολίτες, όσο και μέλη της πολιτικής ηγεσίας τηρούν αυτή την «υπεύθυνη στάση» που θα μας βοηθήσει να «πάρουμε τις ζωές μας πίσω». 

Νωρίτερα, έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. 

Ο ίδιος ανέβασε στο instagram φωτογραφίες και βίντεο, με το σχόλιο «Ο εμβολιασμός δεν είναι μόνο μια πράξη αυτοπροστασίας από τον κορωνοϊό. Είναι και μια πράξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, γιατί με τον εμβολιασμό μας θα χτίσουμε, όλοι μαζί, το τείχος ανοσίας που είναι απαραίτητο για να νικήσουμε αυτόν τον αόρατο εχθρό.
Χρόνια Πολλά, με Υγεία και Αγάπη, για ένα πιο Ευτυχισμένο και Δημιουργικό 2021». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ