"Άγριες Μέλισσες": Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια- Ο Βόσκαρης είναι αδελφός του Δούκα!

Όλα όσα θα συμβούν τη νέα χρονιά...

Καταιγιστικές εξελίξεις θα έχουμε στα νέα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες", που επιστρέφει στους δέκτες μας στις αρχές Ιανουαρίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το περιοδικό Tv24, θα υπάρξει μία εξέλιξη - σοκ, καθώς θα μάθουμε ότι ο Μάνος Βόσκαρης είναι ετεροθαλής αδελφός του Δούκα και του Μιλτιάδη Σεβαστού!

Όπως είχαμε δει στα προηγούμενα επεισόδια, ο Βόσκαρης ήταν κολλητός φίλος του Σέργιου και για τον λόγο αυτό βασάνιζε ιδιαίτερα σκληρά την Ελένη, θέλοντας να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του φίλου του.

Η αλήθεια για τη σχέση του Βόσκαρη με τον Σέργιο αποκαλύφθηκε από τον ίδιο τον διευθυντή των φυλακών, ο οποίος παραδέχτηκε ότι ήθελε να πάρει εκδίκηση για τον χαμό του φίλου του.

Ο ίδιος δεν είχε οικογένεια, αλλά μάθαμε γι’ αυτή με αφορμή την εγκυμοσύνη και την έκτρωση της Λενιώς. Ο Βόσκαρης τότε εξομολογήθηκε στην Λενιώ για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και τη μητέρα του λέγοντάς της: «Ξέρω από κακές μάνες! Η μητέρα μου ήταν κρατούμενη σ’ αυτή τη φυλακή!».

Όταν η Ελένη τον ρώτησε για ποιο λόγο φυλακίστηκε, εκείνος της απάντησε: «Σκότωσε τον άντρα της σαν του λόγου σου! Ηταν έγκυος όταν τον σκότωσε με τρεις τσεκουριές στο κεφάλι. Εμεινα τρία χρόνια μαζί της και μετά με πέταξαν σ’ ένα ορφανοτροφείο».

Εδώ, λοιπόν, έρχεται η μεγάλη ανακάλυψη. Ο Σέργιος Σεβαστός, ο πατέρας του Δούκα και του Μιλτιάδη, πήρε τον μικρό Βόσκαρη από το ορφανοτροφείο και τον έβαλε να δουλεύει γι’ αυτόν έχοντάς τον υπό την προστασία του. Με αυτόν τον τρόπο, ο Σέργιος Σεβαστός πήρε κοντό του το νόθο παιδί που είχε από την παράνομη σχέση του, δηλαδή τη μητέρα του Βόσκαρη.

Ειδικότερα, όταν η μητέρα του Βόσκαρη έμεινε έγκυος από το αφεντικός της, έκρυψε την αλήθεια από τον βίαιο άντρα της. Ωστόσο εκείνος έμαθε την αλήθεια και από το θυμό του προσπάθησε να σκοτώσει τόσο την ίδια όσο και το αγέννητο παιδί. Εκεί, όμως, προκειμένου να σώσει τον εαυτό της και το παιδί της, τον σκότωσε.

Η συνέχεια έχει γίνει γνωστή από τον Βόσκαρη. Η μητέρα του, Ελένη κι αυτή, φυλακίζεται, γεννάει το παιδί στη φυλακή κι ύστερα πηγαίνει σε ορφανοτροφείο. Η μόνη χάρη που ζήτησε τότε η μάνα από τον εραστή της, ήταν το παιδί της να έχει μία εύκολη ζωή. Έτσι κι έκανε ο Σέργιος Σεβαστός όταν πήρε το παιδί κοντά του.

Η αποκάλυψη ότι ο Μάνος Βόσκαρης και ο Δούκας Σεβαστός είναι αδέρφια στις Άγριες Μέλισσες θα γίνει στις αρχές τις άνοιξης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Κομβικό ρόλο, μάλιστα, θα έχει και η δίψα του Μιλτιάδη για εκδίκηση. Ο Μάνος Βόσκαρης, τότε, θα δείξει πάλι τον βίαιο και αδίστακτο χαρακτήρα του, αφού θα διεκδικήσει όλα όσα του αναλογούν στα περιουσιακά της οικογένειας. Θα προσπαθήσει, βέβαια, να διεκδικήσει και την κοινωνική θέση που του αρμόζει ως ένας ακόμη Σεβαστός, αλλά ο Δούκας δε θα του το επιτρέψει.

Έτσι, μία μεγάλη μάχη θα ξεσπάσει στο Διαφάνι και αυτή τη φορά δε θα είναι ανάμεσα στην οικογένεια Σταμίρη και την οικογένεια των Σεβαστών!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ