Συναρπαστικά κλικς διασήμων για τα 25 χρόνια του Getty Images: Από το βαθύ βλέμμα της Jennifer Lopez στο φωτεινό πρόσωπο της Britney Spears (φωτό)

To Getty Images κλείνει 25 χρόνια και μας δίνει την ευκαιρία να ρίξουμε μια “κλεφτή” ματιά στο αρχείο του

To Getty Images κλείνει 25 χρόνια και μας δίνει την ευκαιρία να ρίξουμε μια “κλεφτή” ματιά στο αρχείο του, ανεβάζοντας ορισμένα από τα πιο διάσημα κλικς των διασήμων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Getty Images (@gettyimages)

Από την Jennifer Lopez μέχρι και την Britney Spears το πρακτορείο ποστάρει κάθε Παρασκευή και μια διαφορετική φωτογραφία - φόρο τιμής στα 25 χρόνια πορείας του.

Photo:Instagram/gettyimages

Jack Nicholson, Angelina Jolie, Nicole Kidman είναι μόνο μερικά από τα διάσημα ονόματα που έχει φωτογραφίσει.

Photo:Instagram/gettyimages

Όπως θα δείτε και στις εικόνες που δημοσιεύτηκαν στην επίσημη σελίδα του στο Instagram, δεν υπάρχει κάποιο διάσημο πρόσωπο που να μην έχει ποζάρει για τον φωτογραφικό τους φακό.

Photo:Instagram/gettyimages

Το βλέμμα της Jennifer Lopez καθηλώνει ενώ το χαμόγελο του Jack Nicholson μας γυρνά σε μερικούς από τους πιο γνωστούς του ρόλους.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν και αυτή της Ναόμι Κάμπελ να περπατά στην πασαρέλα, με το γνωστό της βάδισμα που την καθιέρωσε στον χώρο της μόδας.

Το Getty Images έχει βρεθεί μέσα στα μεγαλύτερα ντεφιλέ μόδας, τις πιο φαντασμαγορικές εκδηλώσεις και φυσικά έχει φωτογραφίσει την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ