Μαίρη Κατράντζου, η Ελληνίδα σχεδιάστρια - φαινόμενο: Οι εντυπωσιακές τουαλέτες της σε εξώφυλλα της Vogue Χονγκ Κονγκ & Ρωσίας (φωτό)

 Λουλούδια και στρας ενώνονται με αρμονία δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα

Μοναδικές είναι οι τουαλέτες της Ελληνίδας σχεδιάστριας Μαίρης Κατράντζου, η οποία κάνει μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, λαμβάνοντας επαίνους από τον διεθνή και εγχώριο τύπο.

 

 

Η ίδια γεννήθηκε στην Αθήνα και στη συνέχεια μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες για να σπουδάσει. Πλέον κάνει άλματα στον χώρο της μόδας με τις δημιουργίες της να φιγουράρουν στα γνωστότερα περιοδικά.

 

 

Η σχεδιάστρια, που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί μεταξύ άλλων και με την ιέρεια της μόδας Σοφία Κοκοσαλάκη, άνοιξε με την πρώτη της συλλογή ready-to-wear την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου για την άνοιξη-καλοκαίρι 2009.

 

 

Μάλιστα η Vogue έχει επαινέσει την δουλειά της, ενώ τα ρούχα της βρίσκονται στα εξώφυλλα των περιοδικών, ανάμεσά τους και σε αυτά της Vogue Ρωσίας και Χονγκ Κονγκ.

 

 

Στον λογαριασμό της στο Instagram μπορεί κανείς να βρει τις μαγικές της τουαλέτες. Λουλούδια και στρας ενώνονται με αρμονία δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

 

 

Το έντονο μωβ αλλά και το πράσινο κυριαρχούν με τις εικόνες να μας μεταφέρουν σε έναν παραμυθένιο κόσμο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ