Μια είναι η Δούκισσα στην Ελλάδα: Σε πανέμορφο γιορτινό σκηνικό ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην τηλεόραση (φωτό)

Ξανά στην τηλεόραση η Δούκισσα.... 

Aπέχει αρκετό καιρό από την τηλεόραση διότι ήθελε να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Η Δούκισσα Νομικού η οποία είναι πλέον μανούλα δύο παιδιών, επιστρέφει δυναμικά μετά την απουσία τριών χρόνων. 

Θέλησε τα πρώτα χρόνια όταν τα παιδάκια ήταν ακόμα μωρά να μείνει κοντά τους και να το ευχαριστηθεί αλλά πλέον ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην δουλειά. 

 

 

Το Super Makeover έρχεται στον ΣΚΑΪ και είναι η απόλυτη εκπομπή μεταμορφώσεων με τα πιο εντυπωσιακά «πριν» και «μετά» που είδατε ποτέ!

 

 

Η λαμπερή Δούκισσα Νομικού υποδέχεται, στο πιο stylish loft της πόλης, όλους όσοι είναι έτοιμοι για την αλλαγή που τους αξίζει! Experts στο Styling, στο Make Up, στο Hair Styling, αλλά και ειδικοί σε θέματα ψυχολογίας και κοσμετολογίας θα ακούνε, θα μελετάνε, θα προτείνουν και θα αναλαμβάνουν την υλοποίηση των αλλαγών.

 

 

 

Η ίδια πιο λαμπερή από ποτέ λίγο πριν το νέο της ξεκίνημα ανέβασε στο Instagram της την πιο όμορφη φωτογραφία και ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα. Συγκεκριμένα έγραψε: ''Τα φετινά Χριστούγεννα θα μας υπενθυμίζουν πάντα τη σημαντικότητα της οικογένειας, της φιλίας, της αγάπης. Αυτής της μίας αγκαλιάς που μας ζεσταίνει όταν νιώθουμε μοναξιά. Ας εκτιμάμε όσα έχουμε, κάθε μέρα. Συνέχεια.

 

 

Όχι μόνο τώρα, αλλά και όταν τελειώσει η πανδημία. Γιατί θα τελειώσει. Και όσες αγκαλιές θα μας έχει στερήσει όλο αυτό το διάστημα, τόσες και ακόμη περισσότερες, μα και πιο σφιχτές, θα θυμίζουμε στον εαυτό μας να δίνουμε. Στους γονείς μας, στους παππούδες μας, στους φίλους μας. Μετά από όλο αυτό θα βγούμε πιο δυνατοί, πιο ουσιαστικοί, πιο αληθινοί, πιο ζεστοί  Υγεία και Αγάπη μας εύχομαι Τις σκέψεις μου στέλνω σε όλους όσοι είναι εντελώς μόνοι αυτές τις ημέρες Καλά Χριστούγεννα''. 

 

 

 

 

Λίγες ημέρες πριν η λαμπερή παρουσιάστρια είχε μιλήσει  στην κάμερα του «Ευτυχείτε!» για το νέο της ξεκίνημα. 

«Σήμερα είναι το πρώτο γύρισμα. Σε αυτό το πλατό το συγκεκριμένο, κάναμε τα δύο πρώτα χρόνια εκπομπή με τον Θέμο. Η εκπομπή λέγεται "Super Makeover". Τα νούμερα τα βλέπω, αλλά αυτή είναι μια πολύ συγκεκριμένη εκπομπή, απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό και οι experts που είναι οι καλύτεροι που θα μπορούσαμε να έχουμε θα κάνουν και εκείνοι το καλύτερο δυνατό», είπε η Δούκισσα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ