Yβόννη Μπόσνιακ: Για πρώτη φορά με την οικογένειά της - Ζουν στην Γερμανία και μου λείπουν (φωτό)

Μια πολύ όμορφη οικογένεια... 

Η Υβόννη Μπόσνιακ μένει εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα αφού έφυγε πολύ μικρή από το σπίτι της, σε ηλικία 18 ετών. 

Η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου, επισκέπτεται όσο συχνά μπορεί τους δικούς της που μένουν στην Γερμανία. Όμως η φετινή χρονιά είναι δύσκολη για αυτήν, αφού λόγ Covid, δεν κατάφερε να τους δει. 

 

 

Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία που είναι με την οικογένειά της και ζει στη Γερμανία από τον γάμο της λέγοντας πως είναι η πρώτη φορά που ένιωσε την ανάγκη να μας τους γνωρίσει.

Στην φωτογραφία βλέπουμε τους γονείς της, την αδερφή της που είναι πιο ψηλή από αυτήν και τον αδερφό της με την γυναίκα του και τα παιδιά τους. 

 

Συγκεκριμένα η επιχειρηματίας έγραψε: 

«Διαφορετικά φέτος τα Χριστούγεννα…. για όλους… σε μια από της Σημαντικότερες ημέρες αγάπης, λείπουν αγκαλιές , ζεστά χαμόγελα και μεγάλα Οικογενειακά τραπέζια. Για φέτος η αγάπη είναι η Κινητήριος δύναμη που μας κρατάει σε απόσταση από τους αγαπημένους μας.

 

 

Πρώτη φορά σήμερα ήθελα να σας δείξω την Οικογένεια μου, ένα χρόνο έχω να τους αγκαλιάσω, μου λείπουν πολύ, μου λείπουν κάθε μέρα από τα 18 μου που έφυγα από την Γερμανία, δεν η ήταν ποτέ εύκολο. Αλλά σήμερα μου λείπουν πιο πολύ από ποτέ… είμαι ευγνώμων που είναι καλά, και ανυπομονώ να τους δω, σύντομα, που θα πάει…. υπομονή ! Καλά Χριστούγεννα φίλοι μου! Υγεία, πολλή αγάπη και υπομονή».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ