Η οικογένεια Μπέκαμ εύχεται στους θαυμαστές της: Όλοι με μαύρες σατέν πιτζάμες, λευκό σιρίτι - Τα σκουφιά των αγοριών (φωτό)

Η οικογένεια Μπέκαμ περνάει τα Χριστούγεννα cozy, φορώντας πιτζάμες... 

Ανήμερα Χριστουγέννων σήμερα και όλοι διάσημοι στέλνουν τις ευχές τους. Φέτος θα γιορτάσουμε την πιο όμορφη γορτή διαφορετικά και αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε μεγάλα τραπέζια με πολλούς καλεσμένους. 

Πολλοί θα περάσουν αυτή την ημέρα οικογενειάκα.

 

 

Ανάμεσά τους και οι Μπέκαμ που φέτος ευχήθηκαν στους διαδικτυακούς τους φίλους λίγο διαφορετικά.

 

 

Και οι έξι φωτογραφήθηκαν αγκαλιά στέλνοντας τις ευχές τους μέσα από το Instagram. Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ανέβασε η Βικτώρια Μπέκαμ η όμορφη οικογένεια φόρεσε ίδιες μπλε πιτζάμες και πόζαρε μπροστά στον φωτογραφικό φακό μέσα από το σπίτι τους όπως άλλωστε όλος ο κόσμος λόγω της πανδημίας.

 

Μάλιστα ο 45χρονος Ντέιβιντ Μπέκαμ πόζαρε φορώντας έναν χριστουγεννιάτικο σκούφο. 

«Καλά Χριστούγεννα από όλους εμάς. Οι οικογενειακές στιγμές είναι πολύτιμες. Φιλιά», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε το πρώην μέλος των Spice Girls με τους χρήστες του Instagram να ανταποδίδουν τις ευχές. Την ίδια φωτογραφία πόσταραν όλοι στους λογαριασμούς τους στα social media.

 

 

Να σημειώσουμε πως ο μεγάλος γιος της οικογένειας, Μπρούκλιν δεν θα περάσει τις φετινές γιορτές με την αρραβωνιαστικιά του, αφού η Νίκολα Πέλτζ βρίσκεται με τον αδερφό της στο Αμπού Ντάμπι

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ