Τα εκπληκτικά outfits για τα Χριστούγεννα: Η Μαρία Μπακοδήμου με Πάρη Βαλταδώρο - Απαστράπτουσες οι Χριστοπούλου, Χατζηβασιλείου , Μαλέσκου

Δείτε τι επέλεξαν για την Παραμονή Χριστουγέννων... 

Τα Χριστούγεννα φέτος σίγουρα είναι διαφορετικά, αφού ο κορωνοιός έχει φέρει μεγάλες αλλαγές στις ζωές μας. 

Το ρεβεγιόν θα γίνει με λίγα, αγαπημένα μας άτομα. Οι διάσημες κυρίες της Showbiz, ετοιμάστηκαν για το γιορτινό τραπέζι και έβαλαν τα καλά τους. 

Εντυπωσιακές, απαστράπτουσες έκλεψαν τα βλέμματα και μας έδειξαν τι φόρεσαν μέσα από το Insatgram τους. 

 

 

Η Μαρία Μπακοδήμου επέλεξε ένα απίστευτo σύνολο από την συλλογή του Πάρη Βαλταδώρου. Σε πορτοκαλί αποχρώσεις, ένα χρώμα που θα φορεθεί πολύ φέτος, πόζαρε με πιασμένα τα μαλλιά σε έναν χαμηλό κότσο για την παρουσίαση της εκπομπής της, ''Style me up''. 

 

 

Aπό την άλλη η Έλενα Χριστοπούλου φόρεσε ένα λαμπερό πράσινο, αστραφτερό φόρεμα και έστειλε τις δικές της ευχές για τα Χριστούγεννα. Με κόκκινο κραγιόν και υπέροχο μακιγιάζ στα μάτια εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. 

 

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου προτίμησε να φορέσει κάτι απλό αλλά εξίσου εντυπωσιακό και να ποζάρει δίπλα στο τόσο ωραία στολισμένο δέντρο της. 

Η γέννηση Του Υιού, ας φέρει το θάνατο του ιού... Μπας και γλυτώσει η ανθρωπότητα. ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ αγαπημένοι μου! (και παρακαλώ δε θέλω σχόλια για το φετινό μου επίσημο Χριστουγεννιάτικο ένδυμα. Φόρμα.. ), έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram με τους ακολούθους της να της στέλνουν τις ευχές τους. 

 

 

Τέλος η Ιωάννα Μαλέσκου, ένα πρόσωπο που το τελευταίο διάστημα συζητιέται πολύ, επέλεξε μια μαύρη ολόσωμη φόρμα γεμάτη πούλιες για την εκπομπή της την παραμονή Χριστουγέννων, παίρνοντας τις καλύτερες κριτικές. 

 

 

 

 

''Ευχήθηκα να δούμε άσπρη μέρα! Χρόνια Πολλά ! Καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαμόγελα'', έγραψε στο σχόλιο της φωοτγραφίας που ανέβασε στα social media, ενώ έδειχνε χαμογελαστή και χαρούμενη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ