Τεράστια Χριστουγεννιάτικα δέντρα και αμέτρητες γιρλάντες & λαμπιόνια - Έτσι στόλισαν οι celebrities το σπίτι τους (φωτό)

Τουλάχιστον πέντε χριστουγεννιάτικα δέντρα στόλισαν η Chrissy Teigen και ο John Legend

Είμαστε εν μέσω της εορταστικής περιόδου και όπως είναι φυσικό οι celebrities έχουν στολίσει και αυτοί με την σειρά τους τα σπίτια τους.

Χριστουγεννιάτικα δέντρα, γιρλάντες και λαμπάκια διακοσμούν τόσο τον δικό μας χώρο, όσο και των διασήμων, με αρκετούς από αυτούς να μας δίνουν μια γεύση, μέσα και από αναρτήσεις τους στα social media.

Η Gwen Stefani μάλιστα ανέβασε και ένα σχετικό βίντεο στο Tik Tok δείχνοντας μας τις γιρλάντες που έβαλε στην σκάλα του σπιτιού της και το πως διακόσμησε τον χώρο της.

Εντυπωσιακό και το δέντρο της Jennifer Lopez, η οποία πόζαρε στον ολόλευκο καναπέ της.

Photo: Instagram

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, που βρήκαμε στο Hello, η JLo προτίμησε τους λευκούς και ασημί τόνους για να στολίσει το σπίτι τους, που μοιάζει ονειρεμένο.

Photo: Instagram

Εντυπωσιακό όμως και το δέντρο που επέλεξε και η Kate Hudson, αφού όπως θα δείτε στην εικόνα είναι στολισμένο με λουλούδια αντί για μπάλες. Μοιάζει σαν πραγματική τούρτα!

Photo: Instagram

Σε christmas mood έχει μπει και το διάσημο ζευγάρι Chrissy Teigen και John Legend, οι οποίο στόλισαν όχι με ένα, αλλά με τουλάχιστον πέντε χριστουγεννιάτικα δέντρα στον κήπο τους.

Photo: Instagram

Μάλιστα σε άλλη φωτό βλέπουμε και τα δυό τους μεγαλύτερα παιδιά να ποζάρουν μπροστά από δυό τεράστια στρατιωτάκια, που επίσης κοσμούν την αυλή τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ