Φαίδρα Παπανδρέου: Μοντέλο η 15χρονη, πανύψηλη εγγονή του Ανδρέα, κόρη του Νίκου (φωτό)

Συμμετείχε στις επιδείξεις της Σήλιας Κριθαριώτη στα Madwalk... 

Η μόλις 15 ετών κόρη του Νίκου και της Αλεξίας Παπανδρέου, Φαίδρα, έλαβε μέρος στα γυρίσματα του Madwalk, περπατώντας στην πασαρέλα στα πλαίσια των δύο επιδείξεων της κορυφαίας σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη, τόσο για τη συλλογή 5226, όσο και για το Celia kritharioti haute couture.

Η πανύψηλη και κούκλα εγγονή του Ανδρέα έκλεψε τις εντυπώσεις με την ομορφιά και τη χάρη της στην πασαρέλα, λάμποντας μέσα στην υπέροχη κόκκινη τουαλέτα Celia Kritharioti.

Μάλιστα και η γνωστή σχεδιάστρια ανέβασε στα social media, ένα βίντεο με τα μοντέλα της, λίγο πριν βγούν στη σκηνη των Madwalk, που θα προβληθούν από το Mega. 

H Φαίδρα πηγαίνει στο Saint Catherine’s, αγαπά την ενόργανη γυμναστική, τον χορό και την ζωγραφική, ενώ ονειρεύεται να σπουδάσει ψυχολογία.

Τελευταία, ο πατέρας της, Νίκος Παπανδρέου, συγγραφέας πέντε βιβλίων, με πρώτο το «Δέκα μύθοι και μια ιστορία», που μεταφράστηκε στα αγγλικά, τα γερμανικά και τα αραβικά και υποψήφιος ευρωβουλευτής στις εκλογές του 2019, δεν κρύβει τις βλέψεις του για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ