Καβάλα- Φόνος ηλεκτρολόγου: Ο δράστης παραδέχεται - «Τον σκότωσα γιατί με παρακολουθούσε με κάμερες» (βίντεο)

Τι ανέφερε στις διωκτικές αρχές, μετά τη σύλληψη του, ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 42χρονου ηλεκτρολόγου

«Κάποιες φορές έμπαινε στο σπίτι μου και τοποθετούσε κάμερες για να βλέπει τι κάνω» ανέφερε για το θύμα ο 47χρονος ομογενής από τη Γεωργία, αιτιολογώντας την ανθρωποκτονία που διέπραξε, το μεσημέρι της 11ης Δεκεμβρίου, στην παραλία Οφρυνίου.  

Μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Καβάλας, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως.

Μετά τη σύλληψη του από αστυνομικούς, ο κατηγορούμενος ο οποίος πέταξε τη σορό του 42χρονου ηλεκτρολόγου, μέσα σε  αρδευτικό κανάλι, στην αγροτική περιοχή Ευκαρπίας Σερρών, ομολόγησε και δήλωσε ότι μετάνιωσε για την πράξη του.

«Με το θύμα γνωρίστηκα πριν από τρία χρόνια και οι σχέσεις μας ήταν τυπικές. Το περασμένο καλοκαίρι δούλευε σε ένα διαμέρισμα που βρίσκεται απέναντι από το δικό μου σπίτι και επειδή έκανε αρκετή φασαρία με τα μηχανήματα του εγώ του έκανα παρατήρηση καθώς δεν μπορούσα να ξεκουραστώ τις μεσημεριανές ώρες» ανέφερε στις διωκτικές αρχές. 

«Το τελευταίο διάστημα πληροφορήθηκα ότι κάποιες φορές έμπαινε στο σπίτι μου και τοποθετούσε κάμερες για να βλέπει τι κάνω. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό» επισήμανε, όπως αναφέρει το grtimes.gr

Για την ημέρα του φόνου είπε ότι: «Την Παρασκευή το μεσημέρι καθώς πήγαινα στο σπίτι μου τον είδα να βγαίνει από το σπίτι μου και να κλειδώνει την πόρτα. Τότε θόλωσα και τον πλησίασα λέγοντας του «τι δουλειά έχεις μέσα στο σπίτι μου». Αυτός μου είπε «καλά κάνω κι ότι θέλω κάνω».

«Τον πλησίασα κι άλλο και πιαστήκαμε στα χέρια. Αυτός με χτύπησε και το ίδιο έκανα κι εγώ. Με ξαναχτύπησε και γύρισε να φύγει. Τότε εγώ έπιασα ένα αντικείμενο που είχα κοντά στην πόρτα του σπιτιού μου και τον χτύπησα στην πλάτη. Δεν είχα σκοπό να του κάνω κακό. Από το χτύπημα έπεσε κάτω στο δρόμο. Τότε τρόμαξα πολύ και δεν ήξερα τι να κάνω. Εκείνη τη στιγμή βγήκε στο μπαλκόνι η μάνα μου και μου είπε «τι έκανες». Μου είπε να τον πάω στο νοσοκομείο κι αμέσως τον έβαλα στο αυτοκίνητο του και ξεκίνησα οδηγώντας να τον πάω. Στην διαδρομή κατάλαβα ότι πέθανε. Τότε τρόμαξα πολύ, δεν καταλάβαινα ούτε ήξερα που πηγαίνω».

Για τις ενέργειες που έκανε στη συνέχεια σημείωσε ότι:  «Μπήκα σε έναν χωματόδρομο και σε κάποιο σημείο σταμάτησα το αυτοκίνητο. Τον έβγαλα και τον άφησα στην άκρη του καναλιού. Το σώμα του κατρακύλησε μέσα στο κανάλι με τις καλαμιές. Καθώς τον έβγαζα έπεσαν κάποια εργαλεία που είχε στο αυτοκίνητο. Από την ταραχή μου τα πέταξα στο κανάλι. Μπήκα στο αυτοκίνητο και έφυγα. Στο δρόμο είχε πολλές λάσπες και το αυτοκίνητο σε κάποιο σημείο κόλλησε.  

Το παράτησα και έφυγα με τα πόδια. Ήθελα να συνεχίσω με τα πόδια μέχρι το σπίτι μου. Στη διαδρομή σταμάτησα σε ένα βενζινάδικο για να πιώ νερό. Ένιωθα πολύ κουρασμένος και όταν έφτασα στο σπίτι μου έπεσα για ύπνο έως την άλλη μέρα το πρωί. Για δύο ή τρεις μέρες ήμουν τόσο φοβισμένος που δεν έβγαινα ούτε άνοιγα την πόρτα σε κανέναν. Δεν μπορώ να θυμηθώ με ποιο εργαλεία τον χτύπησα. Μπορεί να ήταν ένα σκαπτικό που είχα στο σπίτι μου για τα χόρτα»

Το βίντεο- ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές του 42χρονου

Εν τω μεταξύ η εκπομπή του "T Live" του Alpha έφερε στο φως ένα βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του 42χρονου ηλεκτρολόγου.

 

 

Όπως βλέπουμε σε αυτό το βίντεο, που προέρχεται από κάμερα κλειστού κυκλώματος, το θύμα ψωνίζει από κατάστημα της περιοχής τα υλικά για την ανακαίνιση του σπιτιού που είχε αναλάβει, λίγο πριν τη δολοφονία του. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ