Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Φρικτό θάνατο βρήκε μια 14χρονη που την κατασπάραξαν λιοντάρια - Βγήκε για την ανάγκη της σε εξωτερική τουαλέτα (φωτό)

Το σπίτι της είχε εξωτερική τουαλέτα. 

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα 14χρονο κορίτσι στην Ινδία, που την κατασπάραξαν λιοντάρια την ώρα που πήγαινε στην εξωτερική τουαλέτα του σπιτιού της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Μπάβνα Μπαρία βγήκε για την ανάγκη της όταν στις 9.30 το βράδυ δέχθηκε την επίθεση. Μαζί της ήταν και η ξαδέρφη της Ρέκα. 

«Καθώς τα αρεσινά λιοντάρια τους επιτέθηκαν, η Ρέκα πήδηξε σε μια δεξαμενή νερού. "Ωστόσο, τα σαρκοφάγα πιάστηκαν από το άλλο κορίτσι, τη σκότωσαν, την έσυραν σε ένα γειτονικό αγρόκτημα και έφαγαν το σώμα της'', είπε η αστυνομία. 

The tied-up cow couldn't escape the snarling beast's claws and teeth

twitter

Το χωριό απέχει λιγότερο από 20 χλμ. Από το Πάρκο Άγριας Ζωής Γκιρνάρ, όπου ζουν ασιατικά λιοντάρια. Τοπικός αξιωματούχος επεσήμανε ότι η συμπεριφορά των λιονταριών ήταν «πολύ ασυνήθιστη» καθώς δεν επιτίθενται σε ανθρώπους, που δεν τους θεωρούν βορά τους, εκτός κι αν τα προκαλέσουν ή νιώσουν απειλούμενα.

Το κορίτσι που πρόλαβε να σωθεί ειδοποίησε τους ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά για να βοηθήσουν όμως ήταν ήδη πολύ αργά αναφέρει η The Sun.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας Vanthali, Shailesh Sondarva, είπε: «Μια ομάδα υπαλλήλων του τμήματος δασών έφτασε αμέσως στο σημείο και προσπάθησε να διώξει τα ζώα μακριά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα''.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ