Το πιο παράξενο ''Χριστουγεννιάτικο δέντρο'' είναι φτιαγμένο από πάγο - Το "στολίζει" οικογένεια στην Ινδιανάπολη τα τελευταία 60 χρόνια (φωτό)

Ένα υπέροχο γλυπτό που έγινε τουριστικό αξιοθέατο... 

Κάθε χρόνο από το 1961, η οικογένεια Veal γιορτάζει τα Χριστούγεννα δημιουργώντας το πιο πρωτότυπο γιγαντιαίο Χριστουγεννιάτικο δέντρο από πάγο στην Ινδιανάπολη της Ιντιάνα.

Έχει γίνει γνωστό ως Veal Ice Tree και θεωρείται τουριστικό αξιοθέατο. 

Δεν μοιάζει με δέντρο, στην πραγματικότητα κανένα ζωντανό δέντρο δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ για τη δημιουργία αυτού του υπέροχου γλυπτού, αλλά έγινε γνωστό ως το δέντρο πάγου εδώ και πολύ καιρό και το όνομα έμεινε έτσι..

 Όλα ξεκίνησαν το χειμώνα του 1961, όταν ο Vierl G. Veal, ο αρχικός δημιουργός του Ice Tree, ψέκασε λίγο νερό στο λόφο νότια του σπιτιού του στη Mimosa Lane, στην Ινδιανάπολη, για να δημιουργηθεί ένα κομμάτι πάγου.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ένας δυνατός άνεμος φυσούσε το νερό  σε μερικούς θάμνους με αποτέλεσμα να παγώσουν και να δημιουργήσουν το συγκεκριμένο γλυπτό. 

 

Αυτός και η σύζυγός του Mabel ενθουσιάστηκαν τόσο πολύ το αποτέλεσμα που αποφάσισαν το καθιερώσουν αναφέρει το oddity central. 

Ο Vierl πέθανε το 1970, αλλά το δέντρο είχε ήδη γίνει διάσημο. Η οικογένεια αποφάσισε να συνεχίσει την παράδοση, με αποτέλεσμα 60 χρόνια μετά το Veal Ice Tree να δέχεται χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο. 

Όμως φέτος τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και το φανταστικό αξιοθέατο δεν θα δέχεται επισκέπτες. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ