Με ενα χρυσό .... τσαρούχι υποδεχθείτε το 2021 - ''Γούρι & ποδαρικό'' μαζί για την επέτειο των 200 ετών από το 1821

Το εντυπωσιακό γούρι Michas είναι ο καλύτερος τρόπος να υποδεχθείτε το 2021!

Το κοσμηματοπωλείο Michas δημιούργησε το απόλυτα ελληνικό γούρι της νέας χρονιάς αντλώντας έμπνευση από την επανάσταση του’21.

Με την δύσκολη χρονιά του 2020 να μας αποχαιρετά και την χρονιά του 2021 να πλησιάζει, το κοσμηματοπωλείο του Αριστείδη Μίχα χρησιμοποιεί το τσαρούχι ως γούρι, για να μας υπενθυμίσει την ιστορική σημασία της νέας χρονιάς.

Το τσαρούχι βρίσκει τη θέση του ως κόσμημα, σύμβολο του απελευθερωτικού αγώνα του 1821.

Το 2021 είναι αδιαμφισβήτητα μια χρονιά ορόσημο. Τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση αποτελούν ευκαιρία για μνήμη και τιμή, αλλά και για αναστοχασμό απαραίτητα στοιχεία για να γεφυρώσουμε το παρελθόν με το μέλλον.

Για τον Αριστείδη Μίχα ο σχεδιασμός ενός κοσμήματος είναι τρόπος έκφρασης, γι’ αυτό και το κάθε του δημιούργημα, έχει ξεχωριστή προσωπικότητα και σημασία. Με  ξεχωριστό γούρι, για το 2021, το τσαρούχι, διαφυλάττουμε την παραδοσιακή κληρονομιά μας και αποδίδουμε φόρο τιμής στην ανδρεία, τους αγώνες και τις μάχες των Ελλήνων για την ελευθερία.

Το υπέροχο αυτό γούρι αποτελεί σίγουρα την καλύτερη επιλογή για να υποδεχτούμε το 2021  με δυναμισμό και αισιοδοξία και να εκφράσουμε το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη της στους ήρωες της ιστορίας μας.

Στο κατάστημά του στην Κηφισιά (Κολοκοτρώνη 9),εκτός από το υπέροχο αυτό γούρι το οποίο θα βρείτε σε τρία υπέροχα χρώματα μαύρο, μπλε και κόκκινο, θα βρείτε εξαιρετικής ποιότητας συλλογές πολύτιμων κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ υψηλής αισθητικής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε στο site του κοσμηματοπωλείου Michas  καθώς και τις επίσημες σελίδες τους σε Facebook και Instagram.Ενώ για τις αγορές σας μέσω click away μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2102445476.

Site: https://www.michas-watches.gr/el
Facebook: https://www.facebook.com/michas.watches/
Instagram :https://www.instagram.com/michas.jewellery/
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2102445476

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ