Χρήστος Λούλης: Έχω χάσει τον εαυτό μου με την καραντίνα - Οι οικονομίες μου θα κρατήσουν μέχρι το Πάσχα- Ζω με μεγάλη αγωνία (βίντεο)

Τι είπε για το εμβόλιο; 

Για την κατάσταση που βιώβουμε μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Λούλης το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή της ΕΡΤ "Αυτός και ο Άλλος".

Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στον Τάκη Γιαννούτσο και τον Θοδωρή Βαμβακάρη και μεταξύ άλλων μίλησε για την ερμηνεία του στην ταινία "Ενήλικοι στην Αίθουσα" και για τα κοινά που έχει ως χαρακτήρας με τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Εκτός αυτών ο ίδιος συζήτησε για τις οικονομίες που έχει στην άκρη, οι οποίες σύμφωνα με τα λεγόμενά του θα κρατήσουν μέχρι το Πάσχα. 

 

 

Όσο για το πώς τα παιδιά του αντέχουν στην τηλεκπαίδευση αλλά και πώς εκείνος και η γυναίκα του είπε χαρακτηριστικά: ''Στο σπίτι ακούγονται φωνές παιδιών από την τηλεκπαίδευση''

Παράλληλα, σημείωσε τη δυσκολία που αντιμετωπίζει ο κλάδος των ηθοποιών λέγοντας πως ακόμα και ο ίδιος δεν έχει χρήματα στην άκρη για...πάντα και τέλος ανέφερε ότι θα κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, αφού πρώτα δει ότι δεν έχει παρενέργειες σε όσους το έκαναν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ