Πολύνεκρο δράμα στη Γαλλία: Σκότωσε 3 αστυνομικούς που επενέβησαν γιατί χτυπούσε βάναυσα τη γυναίκα του- Έκαψε το σπίτι του (φωτό)

Ο δράστης βρέθηκε τελικά νεκρός τις πρωινές ώρες... 

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στην περιοχή Puy-de-Dôme της Γαλλίας με τρεις αστυνομικούς να χάνουν τη ζωή τους από τα πυρά ενός 48χρονου και έναν ακόμη να τραυματίζεται.

 

 

Όλα συνέβησαν χθες το βράδυ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν δύο αστυνομικοί κλήθηκαν για ένα συμβάν οικογενειακής βίας.

Ο 48χρονος δράστης είχε χτυπήσει βάναυσα την σύζυγό του, η οποία, μάλιστα, βρήκε καταφύγιο στη στέγη του σπιτιού τους για να γλιτώσει από την μανία του. 

 

 

Βαριά οπλισμένος ο 48χρονος, πυροβόλησε τους δύο αστυνομικούς την ώρα που εκείνοι επιχειρούσαν να προσεγγίσουν το σπίτι, όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

 

 

Ο ένας εκ των δύο αστυνομικών ξεψύχησε επί τόπου, ενώ ο δεύτερος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης Ambert, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Όπως έγινε γνωστό, ο 48χρονος σκότωσε άλλους δύο αστυνομικούς, ενώ στη συνέχεια, έβαλε φωτιά και έκαψε το σπίτι του.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής μετέβησαν στο σημείο και κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.

 

 

Ο δράστης βρέθηκε, τελικά, νεκρός, όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, Gérald Darmanin, ενώ και ο πρόεδρος της Γαλλίας, Emmanuel Macron, αναφέρθηκε μέσω twitter στο τραγικό περιστατικό τονίζοντας πως οι αστυνομικοί, με κίνδυνο της ζωής τους, φροντίζουν για την προστασία των πολιτών, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι ήρωες. 

 

 

Οι γαλλικές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των 3 αστυνομικών που έχασαν τη ζωή τους από τα πυρά του 48χρονου.

Πρόκειται για τον 45χρονο Cyrille Morel, τον 37χρονο Rémi Dupuis και τον 21χρονο Arno Mavel, όπως αναφέρει το lexpress.fr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ