Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!Καλυψώ: Η γάτα της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου "έκλεψε την καρδιά" του Πρωθυπουργού (φωτό)

Ο Πρωθυπουργός πήρε στην αγκαλιά του το όμορφο γατάκι, το οποίο αφέθηκε στα χάδια του.

Μία φωτογραφία με την Καλυψώ, την υπέροχη γατούλα της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αυτή είναι η Καλυψώ. Την υιοθέτησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και έχει κλέψει την καρδιά όλων στο Προεδρικό Μέγαρο...» σχολίασε ο Πρωθυπουργός... ποζάροντας μαζί της.

O Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε χθες την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την ενημέρωσε σχετικά με όλα τα δεδομένα γύρω από την πορεία της πανδημίας, τη διαχείριση της κρίσης και το Εθνικό Σχέδιο Εμβολιασμού, ωστόσο, όπως φαίνεται, η πρωταγωνίστρια στη συνάντησή τους ήταν η χαριτωμένη Καλυψώ.

(Photo: EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)

Μάλιστα, ο Πρωθυπουργός πήρε στην αγκαλιά του το όμορφο γατάκι, το οποίο αφέθηκε στα χάδια του.

𝐓𝐡𝐞 𝐏𝐫𝐞𝐬𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞 𝐇𝐞𝐥𝐥𝐞𝐧𝐢𝐜 𝐑𝐞𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜 𝐨𝐟𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐚𝐝𝐨𝐩𝐭𝐞𝐝 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐨𝐮𝐫 𝐫𝐞𝐬𝐜𝐮𝐞𝐝 𝐤𝐢𝐭𝐭𝐞𝐧𝐬, 𝐂𝐚𝐥𝐲𝐩𝐬𝐨 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐰𝐞𝐞𝐤! Please see our...

Δημοσιεύτηκε από Animal Welfare Karpathos - Φιλοζωική Δράση Καρπάθου στις Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2020

Να σημειωθεί πως η Καλυψώ ήταν ένα από τα γατάκια που διασώθηκαν μέσω της Φιλοζωικής Δράσης Καρπάθου και υιοθετήθηκε επίσημα, πριν από λίγο καιρό από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία δεν έχει κρύψει την μεγάλη αδυναμία της στις γάτες.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ