Ο διάδοχος του θρόνου της Νορβηγίας & η οικογένειά του σε χριστουγεννιάτικες ευχές- Με κατακόκκινο φουστάνι η πριγκίπισσα Mette-Marit (φωτό- βίντεο)

Η πριγκιπική οικογένεια θα περάσει τις ημέρες των γιορτών στην επίσημη κατοικία της, στο κτήμα Skaugum, καθώς και στο χωριό Uvdal της Νορβηγίας. 

Τις ευχές τους για τα Χριστούγεννα έστειλαν, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του παλατιού της Νορβηγίας, ο διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας Haakon, η σύζυγός του, πριγκίπισσα Mette-Marit και τα δύο παιδιά τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Det Norske Kongehuset (@detnorskekongehus)

Η πριγκίπισσα Mette-Marit επέλεξε να φορέσει για την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση έναν κατακόκκινο floral φόρεμα, ενώ η 16χρονη πριγκίπισσα Ingrid Alexandra, έκλεψε τις εντυπώσεις με το γλυκό της χαμόγελο.

Νωρίτερα, η νεαρή πριγκίπισσα και ο 17χρονος αδελφός της, πρίγκιπας Sverre Magnus, συμμετείχαν στην λειτουργία που τελέστηκε στο Slottskapellet, με τον γιο του πριγκιπικού ζεύγους να ανάβει τα κεριά του Advent. 

Η πριγκιπική οικογένεια θα περάσει τις ημέρες των γιορτών, όπως ανακοινώθηκε από το παλάτι, στην επίσημη κατοικία της, στο κτήμα Skaugum, καθώς και στο χωριό Uvdal της Νορβηγίας. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ