Καβάλα: Πως βρέθηκε νεκρός στο πηγάδι ο 40χρονος αγνοούμενος- Σε βάθος νερού 12 μέτρων (βίντεο)

Τι ανέφερε ο ιατροδικαστής για την αιτία θανάτου... 

Νεκρός μέσα σε πηγάδι στην περιοχή του Περιγιαλίου Καβάλας, βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο 40χρονος δημοτικός υπάλληλος, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την Τρίτη 24 Νοεμβρίου.

 

 

 

Το πηγάδι στο οποίο εντοπίστηκε, από εθελοντική ομάδα που συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό του, έχει βάθος 10-12 μέτρων και έχει νερό. 

Αργά το απόγευμα της Κυριακής ταυτοποιήθηκε η σορός που βρισκόταν σε κατάσταση σήψης, από συγγενικά πρόσωπα του 40χρονου, όπως αναφέρει το kavalawebnews.gr.

 

 

Να σημειωθεί πως η σορός ανασύρθηκε από ομάδα της ΕΜΑΚ μετά από προσπάθειες τριών ωρών.

 

 

Μάλιστα, οι γονείς του 40χρονου είχαν απευθυνθεί στην εκπομπή "Φως στο Τούνελ", προσπαθώντας να φτάσουν στα ίχνη του.

Ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, ο οποίος πραγματοποίησε χθες το απόγευμα αυτοψία στη σορό του άτυχου άνδρα, μιλώντας στο "Τούνελ" απέδωσε τον θάνατό του σε πνιγμό εντός ύδατος, μετά και την νεκροτομή.

 Δεν εντόπισε προθανάτιες κακώσεις, ούτε ίχνη πάλης στο σώμα, ενώ τοποθετεί τον θάνατο περίπου ένα μήνα πριν και αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, όπως αναφέρει το anikolouli.gr.

Αναμένονται, ωστόσο, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Το στόμιο του πηγαδιού ήταν καλυμμένο από κλαδιά, τα οποία με την πτώση του άτυχου άντρα βρέθηκαν σπασμένα. Το πηγάδι βάθους 6 μέτρων βρίσκεται κοντά στο σημείο που εξαφανίστηκε στις 24 Νοεμβρίου.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ