Ρεβεγιόν στο σπίτι: Ιδέες για ντύσιμο που θα δώσει μια ξεχωριστή νότα στις φετινές γιορτές

Yπέροχες ιδέες για τα φετινά, διαφορετικα, Χριστούγεννα.. 

Μπορεί οι φετινές γιορτές να είναι λίγο διαφορετικές, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να περάσουμε όμορφα κάνοντας ρεβεγιόν στο σπίτι με τους αγαπημένους μας ανθρώπους.

Ακόμη λοιπόν και σε αυτό το ξεχωριστό ρεβεγιόν με λίγους και καλούς, μπορείτε να επιλέξετε ένα ντύσιμο γιορτινό που θα σας κάνει λαμπερή. Για κάποιες αυτό σημαίνει άνεση και χαλαρότητα, ενώ για άλλες λάμψη και glamorous στυλ! Έτσι, για να νιώσουμε λιγάκι το γιορτινό κλίμα που μας έχει λείψει.

Όποιο κι αν είναι το γούστο σας, οι παρακάτω ιδέες για ντύσιμο στο χριστουγεννιάτικο ή το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο σπίτι θα σας δώσει έμπνευση.

Casual chic ντύσιμο με τζιν παντελόνι για τις γιορτές

Casual chic ντύσιμο με τζιν παντελόνι για τις γιορτές

Ένα τζιν παντελόνι σε συνδυασμό με πουλόβερ, πουκάμισο ή μπλούζα μπορεί πάντα να αποτελέσει μια στυλάτη επιλογή για το γιορτινό οικογενειακό τραπέζι.

Είναι άνετο και χαλαρό, ενώ η προσθήκη ενός ψηλοτάκουνου παπουτσιού και όμορφων αξεσουάρ θα του δώσουν το κατάλληλο chic ύφος για το ρεβεγιόν.

Κομψά σύνολα με παντελόνι για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Chic σύνολα με παντελόνι για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Η επιλογή ενός παντελονιού για το ρεβεγιόν θα σας δώσει πολλές διαφορετικές εναλλακτικές. Μπορείτε να το φορέσετε δημιουργώντας απλά και χαλαρά ντυσίματα ή πιο chic και λαμπερά.

Για το τελικό στυλ του συνόλου σας δεν παίζει ρόλο μόνο το παντελόνι που θα διαλέξετε, αλλά και το τοπ που θα φορέσετε. Ένα καρό πουκάμισο για παράδειγμα παραπέμπει σε πιο casual εμφανίσεις. Αντίθετα ένα μπλουζάκι διακοσμημένο με αστραφτερά στοιχεία θα σας χαρίσει ένα πιο glamorous outfit.

Casual chic σύνολο με πουλόβερ για το ρεβεγιόν στο σπίτι

Casual chic σύνολο με πουλόβερ για το ρεβεγιόν στο σπίτι

Αν ψάχνετε για ένα κομψό, αλλά ζεστό σύνολο, τότε η επιλογή ενός στυλάτου πουλόβερ είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Ταιριάζει τόσο με το τζιν ή ένα απλό παντελόνι, όσο και με φούστα, οδηγώντας σε μαγευτικά outfits.

Μάλιστα το πουλόβερ μπορεί να είναι oversized, cropped, αλλά και μεσάτο. Κι αν θέλετε να κάνετε το ντύσιμο σας ακόμη πιο γιορτινό, φορέστε ένα πουλόβερ με χριστουγεννιάτικο σχέδιο, όπως ταράνδους, Άγιο Βασίλη κλπ.

Κομψή χριστουγεννιάτικη εμφάνιση με καρό φούστα

Κομψή χριστουγεννιάτικη εμφάνιση με καρό φούστα

Το καρό μοτίβο και ιδιαίτερα σε κόκκινες αποχρώσεις είναι άκρως γιορτινό. Επιλέγοντας λοιπόν τέτοιο print σε μια φούστα, δημιουργείτε έυκολα ένα όμορφο σύνολο για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο σπίτι.

Η φούστα που θα φορέσετε μπορεί να είναι κοντή ή μίντι, στενή είτε φαρδιά, δεν έχει σημασία. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να σας κολακεύει και να σας κάνει να απολαύσετε το πάρτι με τον καλύτερο τρόπο.

Chic θηλυκό σύνολο με μίντι κλος φούστα

Chic θηλυκό σύνολο με μίντι κλος φούστα

Σε περίπτωση που σας αρέσουν οι πιο θηλυκές εμφανίσεις και θέλετε λόγω των γιορτών να ντυθείτε λίγο πιο καλά, μια κλος μίντι φούστα είναι ότι πρέπει.

Πρόκειται για ένα κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας που αποπνέει κομψότητα και συνδυάζεται εύκολα με τα πάντα. Είναι ιδανική για το ρεβεγιόν στο σπίτι και μπορεί να φορεθεί σε πιο χαλαρές, αλλά και πιο glamorous εμφανίσεις.

Εντυπωσιακή εμφάνιση με δερμάτινο κολάν για ρεβεγιόν στο σπίτι

Εντυπωσιακή εμφάνιση με δερμάτινο κολάν για ρεβεγιόν στο σπίτι

Το δερμάτινο κολάν αποτελεί μια ακόμη ενδιαφέρουσα ιδέα για τις γιορτινές μέρες. Είναι άνετο, αλλά και στυλάτο. Συνδυάζεται άνετα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους για εκπληκτικά και σέξι ντυσίματα.

Ένα απλό μακρύ πουλόβερ είτε μια μπλούζα με ένα γούνινο γιλέκο είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις μας για χριστουγεννιάτικα ή πρωτοχρονιάτικα outfits.

Ντύσιμο με καρό πουκάμισο για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Γιορτινό ντύσιμο με καρό πουκάμισο για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Ακόμη μια όμορφη ιδέα για να φορέσετε καρό στις γιορτές είναι το πουκάμισο. Ταιριάζει εξίσου με παντελόνι ή φούστα και δείχνει το ίδιο εντυπωσιακό σε κάθε περίπτωση.

Αν βέβαια επιλέξετε μια φούστα, τότε το σχέδιο της μπορεί να είναι απλό ή να έχει ένα πιο εορταστικό και βραδινό στυλ, όπως οι παγιέτες και το τούλι. Ο συνδυασμός του καρό πουκαμίσου με οποιαδήποτε φούστα δίνει στο τελικό look ένα casual chic ύφος.

Κλασσική επιλογή: Φόρεμα για το ρεβεγιόν στο σπίτι

Κομψό θηλυκό ντύσιμο για ρεβεγιόν στο σπίτι με φόρεμα

Ένα απλό φόρεμα αποτελεί πάντα μια όμορφη πρόταση για μια επίσημη ή γιορτινή εμφάνιση. Από μόνο του χαρίζει στυλ και αποπνέει θηλυκότητα, κάνοντας μας εκθαμβωτικές ακόμη και σε ένα ρεβεγιόν στο σπίτι.

Φορέστε λοιπόν ένα μαύρο, λευκό ή κόκκινο φουστάνι που είναι τα πιο δημοφιλή για την περίοδο αυτή και απολαύστε παρέα με τους αγαπημένους σας αυτές τις ημέρες. Αν πάλι θέλετε να κάνετε μια ξεχωριστή εμφάνιση, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα σας αρέσει.

Στυλάτο ντύσιμο με φόρεμα για εγκύους στο τραπέζι

γιορτινό Στυλάτο γιορτινό φόρεμα για εγκύους

Σε περίπτωση που διανύετε αυτή την όμορφη περίοδο της ζωής μιας γυναίκας, η επιλογή ενός άνετου και κομψού φορέματος που θα αναδείξει την φουσκωμένη σας κοιλίτσα είναι ιδανική. Θα σας κάνει να νιώσετε θηλυκή και όμορφη, χωρίς να σας πιέζει.

Η επιλογή ενός πλεκτού φορέματος είναι η πλέον κατάλληλη καθώς διαθέτει ελαστικότητα και προσαρμόζεται πιο εύκολα στον σωματότυπο μιας εγκύου. Από εκεί και πέρα, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο στυλ φουστανιού σας αρέσει και σας κάνει να νιώθετε μέσα στο κλίμα των ημερών.

Βελούδινο φόρεμα για το ρεβεγιόν Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς

Γιορτινό βελούδινο φόρεμα για το ρεβεγιόν Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς

Αποπνέοντας πολυτέλεια και άκρως γιορτινή διάθεση ένα φόρεμα από βελούδο είναι τέλειο για το ρεβεγιόν στο σπίτι. Αγκαλιάζει τις γυναικείες καμπύλες και τις κολακεύει, προσθέτοντας παράλληλα μια ζεστασιά ιδανική για τις μέρες αυτές.

Οι επιλογές είναι αμέτρητες τόσο στα μήκη, όσο και στα χρώματα ή το στυλ των φουστανιών που είναι φτιαγμένα από βελούδο. Αυτό σημαίνει πως ασχέτως με τον σωματότυπο σας, μπορείτε άνετα να βρείτε ένα βελούδινο κομμάτι που να σας ταιριάζει γάντι.

Αστραφτερή εμφάνιση με φόρεμα διακοσμημένο με παγιέτες

Αστραφτερή εμφάνιση με φόρεμα διακοσμημένο με παγιέτες

Υπάρχει πάντα και η επιλογή του πιο glamorous ντυσίματος με ένα αστραφτερό φόρεμα από παγιέτες.

Σε εφαρμοστή γραμμή ή και πιο αέρινο, το φουστάνι αυτό είναι άκρως γιορτινό και κατάλληλο για τις βραδινές εορταστικές μέρες. Χριστούγεννα είναι άλλωστε και όλες θέλουμε να νιώσουμε λίγο ξεχωριστά!

Γιορτινό outfit με ολόσωμη φόρμα

Γιορτινό outfit με ολόσωμη φόρμα για το ρεβεγιόν στο σπίτι

Άλλη μια ενδιαφέρουσα πρόταση για φέτος τις γιορτές είναι και η ολόσωμη φόρμα. Κομψή, στυλάτη και πολύ άνετη μπορεί να κάνει την εμφάνιση κάθε γυναίκας υπέροχη.

Κάποια σχέδια είναι πιο απλά, αλλά δεν λείπουν και τα πιο βραδινά για όσες θέλουν να κάνουν μια πιο επίσημη εμφάνιση λόγω Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς.

Κι όσον αφορά τα χρώματα που θα επιλέξετε, δεν υπάρχει περιορισμός, αν και τα πιο δημοφιλή για την περίοδο αυτή είναι το κόκκινο και το μαύρο.

Λαμπερό σύνολο φορώντας παντελόνι με παγιέτες

Λαμπερό σύνολο φορώντας παντελόνι με παγιέτες

Ακόμη ένα casual chic ντύσιμο για το ρεβεγιόν στο σπίτι είναι και ο συνδυασμός πουλόβερ με ένα παντελόνι ή κολάν από παγιέτες.

Το σύνολο αυτό διαθέτει την απαραίτητη για τις γιορτές λάμψη, αλλά και την άνεση που χρειαζόμαστε για φέτος. Τα χρώματα και οι συνδυασμοί διαθέτουν μεγάλη ποικιλία και έτσι μπορείτε να βρείτε εύκολα ένα σύνολο που θα σας κάνει αστραφτερή και όμορφη.

Άνετη εμφάνιση με φόρμα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Άνετη εμφάνιση με μια φόρμα στο σπίτι για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Κι επειδή μιλάμε για ρεβεγιόν στο σπίτι, όπου η χαλαρότητα είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των ημερών, η επιλογή μιας φόρμας αποτελεί μια όμορφη πρόταση.

Νιώστε λοιπόν άνετα με τους αγαπημένους σας φορώντας ένα απλό ή χριστουγεννιάτικο σετ φόρμας και απολαύστε το τραπέζι των γιορτών χωρίς να αγχώνεστε μην λερώσετε το καλό σας φόρεμα.

Και… γιατί όχι, χαλαρό ντύσιμο με πυτζάμες

Χαλαρό ντύσιμο με πυτζάμες για το ρεβεγιόν στο σπίτι

Και για τα βραδινά ρεβεγιόν στο σπίτι με την οικογένεια, μια ακόμη πιο άνετη ιδέα ντυσίματος είναι οι πυτζάμες. Χουχουλιάρικες και ιδανικές για να απολαύσετε μια γιορτινή βραδιά με τους αγαπημένους σας αναφέρει το beautetinkyriaki

Καρό σχέδια, αλλά και χριστουγεννιάτικα έχουν την τιμητική τους αυτή την περίοδο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ