Αυτές είναι οι 10 δημοφιλέστερες σειρές του Netflix για το 2020- Από το Γκάμπι της Βασίλισσας ως το Unsolved mysteries (βίντεο)

Αυτές είναι οι 10 σειρές του Netflix με την υψηλότερη τηλεθέαση για το 2020... 

To 2020 ήταν αναμφισβήτητα μία χρονιά που η ανθρωπότητα την πέρασε, σε μεγάλο βαθμό, μπροστά από μία οθόνη.

Το να βλέπει κανείς σειρές στο Netflix ήταν μία από τις πιο συνηθισμένες δραστηριότητες την χρονιά αυτή - που βαδίζει σιγά σιγά στο τέλος της.

Ποιες ήταν, όμως, οι δημοφιλέστερες σειρές του Netflix για το 2020;

Ίδου τα 10 προγράμματα που συγκέντρωσαν την υψηλότερη τηλεθέαση, σύμφωνα με το Forbes.

1. CoComelon

H παιδική σειρά με τα ρυθμικά τραγουδάκια ήταν viral σε όλη τη διάρκεια του 2020, παρ' όλο που μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, το Netflix είχε μόλις 3 επεισόδια του CoComelon διαθέσιμα!

 

 

2. Το Γκάμπι της Βασίλισσας

Το "Γκάμπι της Βασίλισσας" είναι άξια στη δεύτερη θέση, αφού υπήρξε αναμφισβήτητα η πιο πολυσυζητημένη σειρά της σεζόν. 

Η σειρά αφορά μια νεαρή γυναίκα που ερμηνεύει μοναδικά η Άνια Τέιλορ-Τζόι, με μεγάλο ταλέντο στο σκάκι, η οποία ξεκινά από ένα ορφανοτροφείο και καταλήγει να είναι στο επίκεντρο όλου του κόσμου. 

 

 

3. The Office

Στην τρίτη θέση το "The Office", μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά κωμική σειρά που δείχνει την καθημερινότητα των υπαλλήλων γραφείου μιας φανταστικής εταιρείας Dunder Mifflin Paper Company.

Ξεκίνησε να προβάλλεται στο NBC από τις 24 Μαρτίου 2005, έως τις 16 Μαΐου 2013, με διάρκεια εννέα σεζόν.

 

 

4. Tiger King: Φόνοι, χάος & τρέλα

Μία από τις πιο περίεργες σειρές του 2020, όπου ο ιδιοκτήτης ενός ζωολογικού κήπου βγαίνει εκτός ελέγχου. Δίπλα του βρίσκεται μια σειρά εκκεντρικών χαρακτήρων όπως δολοφόνοι, με φόντο τον υπόκοσμο των εκτροφέων αιλουροειδών.

 

 

5. Ozark

Μία σειρά που συνδυάζει το δράμα με το θρίλερ και αφορά την ζωή ενός οικονομικού συμβούλου, ο οποίος μετακομίζει με την οικογένειά του στο Ozarks του Missouri, όπου μπλέκεται με ξέπλυμα χρήματος και ναρκωτικά. 

 

 

6. Outer Banks

Σε αυτή τη σειρά μυστηρίου του Netflix μια ομάδα εφήβων ανακαλύπτει έναν χάρτη θησαυρού που τους οδηγεί σε ένα βαθιά κρυμμένο μυστικό... 

 

 

7. Avatar: Ο Τελευταίος ΑνεμοΔαμαστής

Το Άβαταρ: Ο Τελευταίος Ανεμοδαμαστής ή Άβαταρ: Ο Θρύλος του Άανγκ είναι αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων, που έγινε γνωστή μέσα από το τηλεοπτικό κανάλι Nickelodeon.

Πολλές κριτικές αναφέρουν ότι είναι ίσως και μια από τις καλύτερες σειρές κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών, ενώ πλέον προβάλλεται από το Netflix.

 

 

8. Η ακαδημία της ομπρέλας

Αμερικανική σειρά με πρωταγωνιστές υπερήρωες που βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ του Gerard Way.

 

9. Cobra Kai

Αμερικανική τηλεοπτική σειρά πολεμικών τεχνών που βασίζεται στη σειρά ταινιών The Karate Kid του Robert Mark Kamen.

10. Unsolved mysteries

Το Unsolved mysteries εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1987, ως μια σειρά ντοκιμαντέρ που ερευνούσε μυστηριώδεις υποθέσεις και μεταφυσικά φαινόμενα, ενώ από το καλοκαίρι του 2020 είναι η νέα ανανεωμένη σειρά του Netflix.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ