Η ωραιότερη φωτό του πρίγκιπα William, της πριγκίπισσας Kate & των παιδιών τους για τα Χριστούγεννα- Φέτος θα περάσουν μόνοι τις γιορτές στο εξοχικό τους

Το αυστηρό lockdown στη Μ. Βρετανία άλλαξε τα χριστουγεννιάτικα σχέδια της πριγκιπικής οικογένειας... 

Ίσως η ωραιότερη φωτογραφία του πριγκιπικού ζεύγους της Μ.Βρετανίας με τα τρία παιδιά του είναι αυτή που κοσμεί την φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα τους.

 

 

Ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του, Kate Middleton, ποζάρουν αγκαλιά με τον 7χρονο πρίγκιπα George, την 5χρονη πριγκίπισσα Charlotte και τον μικρό Louis. 

 

 

Η υπέροχη οικογένεια, με πλατύ χαμόγελο και casual look, φωτογραφήθηκε από τον Matt Porteous, ενώ φέτος το αυστηρό lockdown στη Μ. Βρετανία, λόγω του κορωνοϊού, άλλαξε τα εορταστικά σχέδιά τους.

 

 

Ο William, η Kate και τα παιδιά τους θα κάνουν για πρώτη φορά Χριστούγεννα στο εξοχικό τους σπίτι στο Anmer Hall, χωρίς την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

 

 

Τα παιδιά σταμάτησαν το σχολείο στις 11 Δεκεμβρίου και λίγο αργότερα η οικογένεια αναχώρησε για την εξοχική της κατοικία - λίγο πριν επιβληθεί επίπεδο lockdown 4 στην πόλη του Λονδίνου και τη νοτιοανατολική Αγγλία. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ