Αυτός ο άνδρας το παράκανε: Άπιστος σύζυγος νάρκωσε την γυναίκα του για να μάθει αν είχε εραστή- Τι ανακάλυψε τελικά; (φωτό)

Μάλιστα, τα ναρκωτικά προμηθεύτηκε για εκείνον η... ερωμένη του!

Μπορεί ο ίδιος να απατούσε την γυναίκα του, όμως, παράλληλα, την ζήλευε κιόλας!

Ο 42χρονος Richard Gell έφτασε στο σημείο να ναρκώσει την σύζυγό του, για να αποδείξει ότι είχε - και εκείνη - εξωσυζυγική σχέση.

Ο άπιστος άνδρας σκόπευε να χρησιμοποιήσει το δακτυλικό αποτύπωμα της γυναίκας του, ενώ εκείνη ήταν αναίσθητη, ώστε να ξεκλειδώσει το κινητό της τηλέφωνο και να μάθει όλη την αλήθεια, καθώς πίστευε ότι αντάλλασσε μηνύματα με κάποιον άλλο άνδρα.

Μάλιστα, τα ναρκωτικά προμηθεύτηκε για εκείνον η... ερωμένη του!

Τόσο ο Gell, όσο και η 30χρονη Jessica Coote-Sellers οδηγήθηκαν στη φυλακή, καθώς, όπως τόνισε το δικαστήριο, οι δυο τους ρίσκαραν την πιθανότητα να προκαλέσουν ανεπανόρθωτες βλάβες στο θύμα, αν της έδιναν υπερβολική δόση.

Όλα έγιναν πριν από 3,5 χρόνια όταν ο Gell έριξε το ναρκωτικό στο ποτό της συζύγου, με την ίδια πέφτει αναίσθητη.

Ωστόσο, ο 42χρονος δεν μπόρεσε τελικά να πιέσει το δάκτυλο της γυναίκας στο κινητό της, ώστε να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο.

Η σύζυγος και η ερωμένη του γνωρίζονταν, καθώς ο Gell και η Coote-Sellers ξεκίνησαν τη σχέση τους όταν η 30χρονη μετακόμισε δίπλα στον 42χρονο και την σύζυγό του.

Και οι δύο χώρισαν μαζί του μετά το περιστατικό αυτό, ενώ η Jessica Coote-Sellers ήταν εκείνη που αποκάλυψε την αλήθεια για όσα είχαν συμβεί στην, απατημένη και... ναρκωμένη, σύζυγο τον Ιανουάριο του 2019.

(Η Jessica Coote-Sellers/ Photo: North Yorkshire Police/SWNS)

Η 30χρονη αποκάλυψε τα πάντα στη σύζυγο, ενώ της είπε, επίσης, πως ο Gell την είχε ναρκώσει καθώς ζήλευε μια υποτιθέμενη σχέση που θεωρούσε ότι είχε η γυναίκα του και ήθελε να βρει στοιχεία από το κινητό της.

Και οι δύο συνελήφθησαν μετά την ομολογία της Coote-Sellers, με τον Gell να τα αρνείται όλα αρχικά και να τα ρίχνει στην πρώην ερωμένη του, όπως αναφέρει η Metro

Ο Richard Gell φυλακίστηκε για 18 μήνες, ενώ στην Jessica Coote-Sellers επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 16 μηνών.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ