Οι μεγαλοπρεπείς εμφανίσεις του βασιλικού ζεύγους του Βελγίου για τα Χριστούγεννα: Η επίσημη φωτογράφιση & το styling για την συναυλία

Χαμογελαστοί ο βασιλιάς, η βασίλισσα και τα πριγκιπόπουλα ευχήθηκαν για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος.

Ο βασιλιάς Φίλιππος του Βελγίου μαζί με την βασίλισσα Ματθίλδη και τα τέσσερα παιδιά τους, την διάδοχο του θρόνου, πριγκίπισσα Ελισάβετ, τους πρίγκιπες Gabriel και Emmanuel και την 12χρονη πριγκίπισσα Eléonore, πόζαραν για το επίσημο πορτραίτο τους για τα φετινά Χριστούγεννα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Belgian Royal Palace (@belgianroyalpalace)

Οι άνδρες της οικογένειας επέλεξαν ασορτί σκούρα κοστούμια με λευκά πουκάμισα και μόνο ο βασιλιάς μπαμπάς φόρεσε γραβάτα.

Η βασίλισσα φόρεσε ένα λιτό λευκό πουκάμισο με σκούρο παντελόνι, ακόμη πιο αυστηρό ήταν το πουκαμισάκι της διαδόχου Ελισάβετ, ενώ στις ίδιες αποχρώσεις κινήθηκε και το σύνολο της μικρότερης Eléonore.

Χαμογελαστοί ο βασιλιάς, η βασίλισσα και τα πριγκιπόπουλα ευχήθηκαν για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος.

Στη συνέχεια, δε, σύσσωμη η βασιλική οικογένεια παρακολούθησε, κατά το έθιμο, το χριστουγεννιάτικο κονσέρτο που πραγματοποιήθηκε στο Παλάτι.

Μάλιστα, στην συναυλία, συμμετείχαν και ο πρίγκιπας Emmanuel, ο οποίος έπαιξε σαξόφωνο, καθώς και η μικρή πριγκίπισσα Eléonore, που έπαιξε βιολί, με τους γονείς τους να τους παρακολουθούν υπερήφανοι.

Η βασίλισσα Ματθίλδη επέλεξε για την βραδιά ένα εμπριμέ σκούρο φόρεμα, από βελούδο, το οποίο συνδύασε με κατακόκκινες γόβες, ενώ η διάδοχος του θρόνου, πριγκίπισσα Eléonore, προτίμησε ένα maxi φουστάνι σε nude αποχρώσεις. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ