Ευτυχώς.. η "Ευτυχία" κατατρόπωσε τους τελικούς Big Brother & Bachelor (βίντεο)

Η "Ευτυχία" κέρδισε τα reality!

Σκληρή ήταν χθες η "μάχη" της τηλεθέασης στο prime time, με τους μεγάλους τελικούς δύο reality, να πραγματοποιούνται την ίδια ώρα.

Στις 10 ξεκίνησαν να προβάλλονται, λοιπόν, ο τελικός του "Bachelor" στον Alpha και του "Big Brother" στον ΣΚΑΪ, όμως, λίγο νωρίτερα είχε ξεκινήσει η προβολή της ταινίας του Άγγελου Φραντζή "Ευτυχία" από τη συχνότητα του ANT1.

Η ταινία για την ζωή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου ήταν εκείνη που τερμάτισε, τελικά, πρώτη στους πίνακες τηλεθέασης, κατατροπώνοντας τους τελικούς των δύο reality.

Συγκεκριμένα, η "Ευτυχία" συγκέντρωσε μέσο όρο 30,5% στο γενικό σύνολο και 29,6% στο δυναμικό κοινό, αφήνοντας στη δεύτερη θέση το "Bachelor" που έκανε μέσο όρο 22,1% στο γενικό και 24,2% στο δυναμικό κοινό, και στην τρίτη το Big Brother με μέσο όρο 19% και 20,4%, αντίστοιχα.

Κατά τα λοιπά, στον τελικό του "Bachelor" ο περιζήτητος εργένης Παναγιώτης Βασιλάκος επέλεξε τη Νικόλ, στην οποία και χάρισε το μονόπετρο, δηλώνοντας πολύ ερωτευμένος μαζί της!

Όσο για το Big Brother, εκεί νικήτρια ήταν η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία και κέρδισε το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

 

Φιναλίστ του τελικού ήταν οι: Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Γρηγόρης Τσεκούρας, Δημήτρης Πυργίδης, Ζακ Ιωαννίδης και Σοφία Δανέζη, με τις δύο κυρίες να μένουν τελευταίες στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού και την Άννα Μαρία να είναι εκείνη που επικράτησε τελικά. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ