«Έκοψες την ψυχή μας στα δύο»: Η γεμάτη πίκρα ανάρτηση της αδελφής της προϊσταμένης του νοσοκομείου Λάρισας που πέθανε από κορωνοϊό (φωτό)

Η 57χρονη νοσηλευόταν εδώ και ένα μήνα στη ΜΕΘ... 

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή μετά την σκληρή μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό η Προϊσταμένη Νοσηλευτικής της Ουρολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Αναστασία Παρασκευούδη.

Η εκλιπούσα ήταν 57 ετών και για περισσότερο από έναν μήνα νοσηλευόταν στην ΜΕΘ covid- 19 του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, όπως αναφέρει το onlarissa.gr. 

Δυστυχώς η μάχη ήταν άνιση και το πρωί της Πέμπτης, άφησε την τελευταία της πνοή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ήταν μητέρα ενός παιδιού και αδελφή της πρώην πολιτευτή και προέδρου του Ελληνικού Οργανισμού Περιβάλλοντος Θέκλας Παρασκευούδη.

 

Αδελφακι μου αγαπημένο καλό ταξίδι και σου αξίζει μόνο δικά στους αγγέλους να είσαι!! ( Ήσουν τόσο ευτυχισμένη στο...

Δημοσιεύτηκε από Thekla Christos Paraskevoudi στις Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020

 

Η αδελφή της, μάλιστα, την αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media, όπως ανέφερε μεταξύ άλλων «Αδελφάκι μου αγαπημένο καλό ταξίδι και σου αξίζει μόνο δίπλα στους αγγέλους να είσαι! Σε λατρεύω... έκοψες την ψυχή μας στα δύο! Είναι πολύ άδικο! Τη δουλειά σου μόνο έκανες απλά με ευσυνειδησία!». 

«Η διοίκηση του ΓΝΛ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για τον θάνατο της προϊσταμένης της Ουρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αναστασίας Παρασκευούδη.

Μια πραγματική λειτουργός στον χώρο της υγείας, πιστή στο καθήκον της, άψογη στα καθήκοντα της, άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο που ήταν δεύτερο σπίτι της.

Η στάση της και ο αγώνας της θα μείνουν παρακαταθήκη για όλους μας. Εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της» αναφέρει στην ανακοίνωσή της για τον θάνατο της 57χρονης Αναστασίας Παρασκευούδη, η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ