Ανατριχιαστικό διπλό έγκλημα: Βρήκαν ένα ζευγάρι τεμαχισμένο, τυλιγμένο με σελοφάν & νάιλον σακούλες

 Ζευγάρι βρέθηκε τεμαχισμένο μέσα σε βαλίτσες

Σοκάρει το πανελλήνιο η φρικτή δολοφονία ενός ζευγαριού από την Αλβανία, το οποίο βρέθηκε τεμαχισμένο μέσα σε βαλίτσες, στην Ιταλία.

 

Τα ίχνη του ζευγαριού είχαν χαθεί από το 2015, την περίοδο που ο γιος της οικογένειας βρέθηκε έγκλειστος στη φυλακή Σολιτσιάνο. Η τελευταία αναφορά χρονολογείται στις 2 Νοεμβρίου 2015, με ένα τηλεφώνημα (από απόρρητο αριθμό) προς την κόρη της οικογένειας στην οποία η μητέρα της εμφανίζεται να της λέει «πως πλέον δεν θέλει να έχει επαφές με κανέναν…».

 

Οι ιταλικές αρχές ανακοίνωσαν ότι έγιναν έρευνες σε διάφορα σημεία. Τα σώματα των θυμάτων ήταν τυλιγμένα με σελοφάν και νάιλον σακούλες, δεμένα με κολλητική ταινία και «προστατευμένα» με κάποιο είδος συσκευασίας.

Αρχικά βρέθηκε μια βαλίτσα με τον κορμό και το πόδι ενός άνδρα, μετά μία μόνο με τα κάτω άκρα της γυναίκας και τέλος η τρίτη βαλίτσα με τον κορμό της.

 

Οι έρευνες των καραμπινιέροι συνεχίζονται σε σημείο του αυτοκινητόδρομου Φλωρεντία-Πίζα. Οι Αρχές θεωρούν πως ο διπλός φόνος δεν διαπράχθηκε στο ίδιο σημείο, απλά εκεί πετάχτηκαν οι τρεις βαλίτσες μέσα στις καλαμιές.

 

Ο άνδρας, σκοτώθηκε σύμφωνα με τον ιατροδικαστή μάλλον με μαχαίρι καθώς φέρει μια πληγή στο λαιμό. Απομένει και η επίσημη ταυτοποίηση με τη μέθοδο του DNA, αν και οι ιταλικές Αρχές το θεωρούν «τυπική υπόθεση».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ