Charlotte Casiraghi: Η ασυμβίβαστη πριγκίπισσα με την ομορφιά top model- Η φωτογράφισή της με τη νέα collection του οίκου Chanel για την Άνοιξη & το Καλοκαίρι 2021 (φωτό)

H 34χρονη κόρη της Καρολίνα του Μονακό σε ρόλο μοντέλου... 

Η Charlotte Casiraghi είναι ίσως η ωραιότερη εν ζωή "γαλαζοαίματη"...

 

 

Με τη γοητεία της αείμνηστης, αιθέριας γιαγιάς της, Grace Kelly, ομορφιά top model και απίστευτη ομοιότητα με την μητέρα της, πριγκίπισσα Καρολίνα, η 34χρονη Charlotte είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OC ™ (@onlyclassy)

 

Μαμά δύο παιδιών πλέον και παντρεμένη με τον κινηματογραφικό παραγωγό Dimitri Rassam, γιο της Γαλλίδας ηθοποιού Carole Bouquet, η αιθέρια Charlotte είναι η νέα Πρέσβειρα του οίκου Chanel, όπως ανακοινώθηκε επισήμως λίγες ημέρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2020...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

 

Άλλωστε η 34χρονη πριγκίπισσα αγαπά ιδιαίτερα τη μόδα, πηγαίνει συχνά σε ντεφιλέ, αν και στην ιδιωτική της ζωή προτιμά το απλό και πρακτικό ντύσιμο.

 

 

H Charlotte, δευτερότοκο παιδί της πριγκίπισσας Καρολίνα του Μονακό και του Stefano Casiraghi - o οποίος έφυγε πρόωρα από την ζωή μετά από δυστύχημα όταν η κόρη του ήταν μόλις 4 ετών - είναι 11η στη σειρά της διαδοχής του θρόνου του Μονακό.

 

 

 

 

 

Η ωραία πριγκίπισσα, πέρα από εκπρόσωπος και πρέσβειρα του οίκου Chanel, έγινε και το μοντέλο τους για τη νέα τους collection για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020. 

 

 

 

 

Η Casiraghi, που όσο μεγαλώνει, τόσο περισσότερο μοιάζει στην μητέρα της, πόζαρε στον φακό των Ολλανδών φωτογράφων, Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin, φορώντας τα νέα μοντελάκια του διάσημου οίκου.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by art8amby (@art8amby)

 

 

Με αέρα top model έκλεψε τις εντυπώσεις με το στυλ, την άνεση και την ομορφιά της... 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ