Τα επιχειρηματικά "ανοίγματα" της πρώην γαλαζοαίματης Meghan Markle - Συμφωνία με Spotify, πουλάει γάλα βρώμης (φωτό)

Οι νέες επιχειρηματικές κινήσεις της "δαιμόνιας" Meghan στις ΗΠΑ... 

Δεν έχουν τέλος τα νέα επιχειρηματικά σχέδια της Meghan Markle, μετά το "διαζύγιο" με την βασιλική οικογένεια της Μ. Βρετανίας την περασμένη Άνοιξη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle (@simplymeghanmarkle)

Η Meghan, ο Harry και ο γιος τους, Archie, ζουν πλέον στις ΗΠΑ και μάλιστα το ζευγάρι δημιούργησε την δική του εταιρεία παραγωγής, η οποία πριν από λίγο καιρό υπέγραψε συμβόλαιο με το Netflix για την δημιουργία ντοκιμαντέρ, σειρών, ταινιών, shows, καθώς και παιδικών προγραμμάτων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sinepoli (@sinepoli)

Πλέον, ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex υπέγραψαν και ένα πολυετές συμβόλαιο με το Spotify, για την παραγωγή podcasts. 

Η εταιρεία τους ονομάζεται Archewell Audio, ενώ, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Spotify, το ζευγάρι «θα κάνει την παραγωγή και θα παρουσιάζει podcasts, στα οποία οι άνθρωποι θα μοιράζονται εμπειρίες, αρχές και αξίες».

Η πλήρης σειρά των podcasts του ζευγαριού θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, ενώ αρχικά θα προβληθεί μία ειδική εκπομπή από την Meghan και τον Harry με ιστορίες «συμπόνοιας και ελπίδας». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royals_and_celebrities

Σε ανακοίνωσή του το ζευγάρι ανέφερε «αυτό που αγαπάμε στο podcasting είναι πως υπενθυμίζει σε όλους μας να πάρουμε τον χρόνο μας και να ακούσουμε πραγματικά ο ένας τον άλλο, να συνδεθούμε χωρίς περισπασμούς».

«Με όλες αυτές τις προκλήσεις που μας επιφύλασσε το 2020, δεν υπήρξε ποτέ πιο κατάλληλη στιγμή να κάνουμε κάτι τέτοιο, γιατί όταν πραγματικά ακούμε ο ένας την ιστορία του άλλου, συνειδητοποιούμε πόσο συνδεδεμένοι είμαστε όλοι» συνεχίζει η ανακοίνωση. 

Παράλληλα, η Meghan έχει και άλλα επιχειρηματικά σχέδια, καθώς, όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, επένδυσε στην εταιρεία Clevr Brands, που ασχολείται με την παραγωγή γάλακτος βρώμης.

Μάλιστα, έστειλε ως χριστουγεννιάτικο δώρο προϊόντα της εταιρείας στην Oprah Winfrey, η οποία πόσταρε και σχετικό βίντεο στο instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oprah (@oprah)

Η εταιρεία Clevr Brands ιδρύθηκε το 2019, από την Hannah Mendoza και τον Roger Coppola.

Σε σχετική δήλωσή της, η Meghan τόνισε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που στηρίζει μια «παθιασμένη γυναίκα, που δίνει προτεραιότητα στην οικοδόμηση μιας κοινότητας, παράλληλα με την επιχείρησή της».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VOGUE India (@vogueindia)

Όπως αναφέρει το CNN, η σύζυγος του πρίγκιπα Harry δήλωσε υπερήφανη «που επενδύω στη δέσμευση της Hannah για την προμήθεια ηθικών συστατικών και τη δημιουργία ενός προϊόντος που προσωπικά αγαπώ και έχει μια ολιστική προσέγγιση στην ευεξία».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larylin (@asdossier)

H εταιρεία πουλά τέσσερις γεύσεις του ποτού της σε σκόνη,  σε συσκευασία 14 μερίδων, που κοστίζουν η κάθε μία 28 δολάρια, ενώ υποστηρίζει πως τα προϊόντα της είναι βιώσιμα, ηθικά και υγιεινά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ