Γιάννης Πλακιωτάκης: Για 16η μέρα με κορωνοϊό στον Ευαγγελισμό ο 52χρονος υπουργός Ναυτιλίας – Κουρασμένος αλλά ξέφυγε τον κίνδυνο (Φωτό)

Το μήνυμα του υπουργού Ναυτιλίας μέσα από τον Ευαγγελισμό όπου παραμένει νοσηλευόμενος

Μήνυμα αισιοδοξίας έστειλε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης μέσα από τον Ευαγγελισμό όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται σε καλύτερη κατάσταση.

 

Ο πυρετός που τον ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες ημέρες έχει πέσει, έχει διαφύγει τον κίνδυνο, αλλά μετά από δύο εβδομάδες νοσηλείας έχει εξαντληθεί και περιμένει την ώρα που θα λάβει εξιτήριο προκειμένου να πάει σπίτι να ξεκουραστεί και να αναρρώσει πριν επιστρέψει και πάλι στα υπουργικά του καθήκοντα.

 

Με ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook την ώρα της κατάθεσης της ομιλίας του στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για τον Προϋπολογισμό αναφέρει:

Ευχαριστώ όλες και όλους για το ενδιαφέρον σας. Με τη βοήθεια του Θεού και των γιατρών μου είμαι καλύτερα. Κατέθεσα στη...

Δημοσιεύτηκε από Γιάννης Πλακιωτάκης - Giannis Plakiotakis στις Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020

«Ευχαριστώ όλες και όλους για το ενδιαφέρον σας. Με τη βοήθεια του Θεού και των γιατρών μου είμαι καλύτερα. Κατέθεσα στη Βουλή την ομιλία μου για τον προϋπολογισμό με όσα σημαντικά κάναμε για τη ναυτιλία και τη νησιωτικότητα το 2020 και όσα ακόμα πιο σημαντικά έχουμε δρομολογήσει για το 2021».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ