Στιγμές συγκίνησης στο πλατό των «Κου Κου» - Ο νικητής του GNTM, Ηρακλής & η μαμά του: «Θέλω να φτάσω ψηλά, να με δει μέχρι & ο πατέρας μου, που με άφησε» (βίντεο)

Η συγκίνηση του ωραιότατου νικητή του GNTM... 

Στο πλατό της εκπομπής "Στη φωλιά των Κου Κου" βρέθηκε ο μεγάλος νικητής του GNTM, Ηρακλής Τσουζίνοφ, μαζί με την αγαπημένη του μαμά, κ. Όλγα.

Η μαμά του ωραίου Ηρακλή δήλωσε πως περίμενε τη νίκη του στο reality μοντέλων, ενώ οι δυο τους μίλησαν, με μεγάλη συγκίνηση, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν σε όλη τους τη ζωή.  

 

 

 

Ο Ηρακλής μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε η μαμά του, η οποία τον γέννησε σε ηλικία μόλις 22 ετών και μάλιστα, προσπαθώντας να είναι όλα όσο το δυνατόν πιο εύκολα για εκείνον.

Ο νικητής του GNTM μίλησε και για την σχέση του με τον πατριό του, ο οποίος τον έχει μεγαλώσει από την ηλικία των 6 ετών, τονίζοντας πόσο ευγνώμων είναι που τον έχει στη ζωή του. 

 

 

 

Μάλιστα, το 20χρονο μοντέλο μίλησε και για τον πατέρα του, ο οποίος εγκατέλειψε εκείνον και την μαμά του, όταν ο ίδιος ήταν πάρα πολύ μικρός. 

 

 

 

«Θέλω να καταφέρω στη ζωή μου να φτάσω τόσο ψηλά, ώστε να με δει μέχρι και ο πατέρας μου που με είχε αφήσει για δικούς του λόγους... Για να καταλάβει τι είχε και τι άφησε» είπε χαρακτηριστικά. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ