Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Άδωνις Γεωργιάδης σε Έλενα Ακρίτα: Τα δύο διαμερισματάκια στο Λονδίνο για αποκούμπι άξια δουλευμένα τα κάνει ό,τι θέλει (Φωτό)

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη...

Κριτική στην δημοσιογράφο Έλενα Ακρίτα ασκεί ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στα social media.

Η τοποθέτησή του έρχεται σε συνέχεια των όσων είχε πει η προσφάτως παραιτηθείσα αρθρογράφος των Νέων σχετικά με την επιλογή της να αγοράσει δύο διαμερίσματα στο Λονδίνο. «Το πρόβλημα με τα «δύο διαμερισματάκια στο Λονδίνο για αποκούμπι» δεν είναι ο πλούτος», αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης.

Στην συνέχεια σημειώνει: «Δικά της λεφτά, άξια δουλεμένα τα κάνει ό,τι θέλει, αλλά ότι όταν πούλαγε αντιμνημόνιο, «υπερήφανα» όχι, «το νόμισμα δεν είναι φετίχ» κλπ εκείνη θα είχε αποκούμπι ενώ όλοι εμείς όχι. Χυδαίο!».

 

 

Το χρονικό

"Θυμάμαι την εποχή των παχέων αγελάδων στο Mega, ο Γιώργος κι εγώ κάναμε τέσσερα σίριαλ που έγιναν όλα μεγάλες επιτυχίες. Ήταν μια δεκαετία που τα κανάλια μάς χρυσώναν, μιλάμε για υψηλά συμβόλαια. Τότε με την βοήθεια το άντρα μου και ένα δάνειο, αγόρασα δυο μικρά διαμερισματάκια στο Λονδίνο. Για μια δύσκολη ώρα σαν αποκούμπι για το παιδί μου, τον άντρα μου κι εμένα. Είμαι ευγνώμων σε εκείνη την δεκαετία που εξασφάλισε οικονομικά την οικογένεια μου.

Αυτά σκέφτομαι τώρα με αφορμή την παραίτηση μου. Κι αναρωτιέμαι, τι θα κάνουν οι νέοι συνάδελφοι. Αυτή η ταλαντούχα γενιά, αυτά τα λαμπρά μυαλά πώς θα επιβιώσουν; Όταν τολμούν να συμπεριφερθούν έτσι σε μας, οι δημοσιογράφοι των πεντακοσίων ευρώ τι θα απογίνουν; Θα σκύψουν το κεφάλι και θα συνεχίσουν να κωπηλάτουν σε αυτή τη γαλέρα που κατ’ ευφημισμόν και μόνο ονομάζεται ‘ενημέρωση" έγραψε αρχικά η Έλενα Ακρίτα στο Facebook.

 

Θυμάμαι την εποχή των παχέων αγελάδων στο Mega, ο Γιώργος κι εγω κάναμε τέσσερα σίριαλ που έγιναν όλα μεγάλες επιτυχίες....

Δημοσιεύτηκε από Elena Akrita στις Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020

 

"Αυτό που τα 'αποκούμπια' των αριστερών είναι στην καρδιά του καπιταλισμού το έχετε προσέξει και εσείς;" έγραψε στη συνέχεια η "Ομάδα Αλήθειας" στο facebook, σχολιάζοντας την ανάρτηση της δημοσιογράφου.

"Αν και δεν λογοδοτώ - όπως κανείς μας άλλωστε - για τις νομίμως δεδουλευμένες και φορολογημένες αμοιβές μου, κάτι τελευταίο για την αγορά που έκανα στο Λονδίνο το 2011. Όταν γράφαμε επί χρόνια σίριαλ με 45άρια τηλεθέαση, οι καναλάρχες κέρδιζαν από εμάς 300.000.000 ευρώ από διαφήμιση. Εμείς οι σεναριογράφοι βγάζαμε ένα - ασήμαντο γι’ αυτούς, μεγάλο για μας - ποσόν από τα υπερκέρδη τους, για εργασία 12-14 ωρών την ημέρα επί χρόνια.

Αν νομίζουν μερικοί ότι αριστερός είναι αυτός που ‘κάνει σκόντο’ στην εργασία του σε μεγαλοεκδότες και καναλάρχες, δεν ξέρει τί τού γίνεται. Λογαριασμό για το πως επένδυσα τα δεδουλευμένα μου ούτε δίνω, ούτε ζήτω να μου δώσουν οι άλλοι. Τα σέβη μου" απάντησε στη συνέχεια η Έλενα Ακρίτα.

H Ομάδα Αλήθειας σήμερα επανήλθε και σε νέα ανάρτησή της ανέφερε: "Αν έχεις 2 αποκούμπια στο Λονδίνο, μπορείς να πουλάς αντιμνημόνιο και "όχι" στα δημοψηφίσματα. Αρκεί να είσαι αριστερός. Ακρίτα: Στο δημοψήφισμα ψήφισα "Όχι".

 

Αν και δεν λογοδοτώ - όπως κανείς μας άλλωστε - για τις νομίμως δεδουλευμένες και φορολογημένες αμοιβές μου, κάτι...

Δημοσιεύτηκε από Elena Akrita στις Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020

 

H δημοσιογράφος πάντως πριν από λίγο έκανε νέα ανάρτηση δηλώνοντας δικαιωμένη από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ.

"Δικαιωμένη από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ που ομόφωνα αποδέχτηκε την έγκληση μου για πειθαρχικό έλεγχο του διευθυντή των Νέων Γιώργο Μαντέλα μετά από την λογοκρισια του κειμένου μου και την παραίτηση μου. Η απόφαση εδώ. «Η έγκληση της Έλενας Ακρίτα αφορά τη λογοκρισία του άρθρου από τη διεύθυνση της εφημερίδας, το περασμένο Σάββατο

 

Δικαιωμένη από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ που ομόφωνα αποδέχτηκε την έγκληση μου για πειθαρχικό έλεγχο του...

Δημοσιεύτηκε από Elena Akrita στις Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020

 

Ομόφωνα αποδεκτή έγινε από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, που συνεδρίασε χθες, η έγκληση που κατέθεσε η Έλενα Ακρίτα για πειθαρχικό έλεγχο του διευθυντή της εφημερίδας Τα Νέα Γιώργου Μαντέλα. Το Πειθαρχικό Συμβούλιο είχε πάντως κινητοποιηθεί από τις προηγούμενες μέρες, προκειμένου να εξετάσει την υπόθεση αυτεπαγγέλτως. Η έγκληση της Έλενας Ακρίτα αφορά τη λογοκρισία του άρθρου από τη διεύθυνση της εφημερίδας, το περασμένο Σάββατο, η οποία την οδήγησε σε παραίτηση, που έγινε αποδεκτή" έγραψε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ