Η Βασιλική Mιλλούση γιορτάζει τον άντρα της Ελευθέριο Πετρούνια - Γιατί χωρίς εσένα... (Φωτό)

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας... 

Την γιορτή του είχε χθες ο Ολυμπιονίκης Ελευθέριος Πετρούνιας, ο οποίος ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής. 

Πριν από μια εβδομάδα η σύζυγός του Βασιλική Μιλλούση έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους, ένα ακόμη κοριτσάκι, ολοκληρώνοντας την ευτυχία τους. 

Το ευτυχές γεγονός έκανε γνωστό η αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

 

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο στην οποία φαίνεται να κρατά το χέρι τόσο του συζύγου της όσο και της νεογέννητης κορούλας τους και έγραψε:

 

 

«Δεκεμβρίου 23:57 η Μπέμπα μας απέκτησε την αδελφούλα της !!Διπλή πλέον η χαρά διπλή η ευλογία να βλέπουμε την οικογένεια μας να μεγαλώνει. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές !!

 

 

Τα λουλούδια και τα αρκουδάκια είναι πάντα ευπρόσδεκτα αλλά αυτή την στιγμή θα σας παρακαλούσαμε να δωρίσετε το ποσό αυτό στα Παιδικά Χωριά SOS για να χαρούν και άλλα παιδιά αυτές τις γιορτινές μέρες».

 

 

Ανάρτηση έκανε υσικά και ο Λευτέρης Πετρούνιας στον δικό του λογαριασμό.

 

Η Βασιλική Μιλλούση θέλησε να ευχηθεί στον σύζυγό της για την γιορτή του με μια φωτογραφία τους στα social media και εξέφρασε δημοσίως την αγάπη της.

«Γιατί χωρίς εσένα δεν μπορώ, μια μέρα από τη ζωή μου να σκεφτώ..." Χρόνια πολλά @eleftherios_petrounias », έγραψε στη λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ