Σοκαριστικό έγκλημα: 17χρονος μαχαίρωσε τη μητέρα του 118 φορές - Mετά κάλεσε αστυνομία & ζήτησε να παραδοθεί (φωτό)

Σοκαριστικό έγκλημα.. 

Ένας έφηβος ο οποίος έκανε αλλαγή φύλου μαχαίρωσε τη μητέρα του περισσότερες από 100 φορές, ενώ μετά κάλεσε την αστυνομία για να παραδοθεί. Μάλιστα ο νεαρός ζήτησε να του φέρουν και μια σακούλα για να βάλει μέσα το πτώμα...

Ο Rowan Thompson, 17 ετών, μόλις επέστρεψε από jogging με την μητέρα του Joanna Thompson . Όταν έφτασαν στο σπίτι της ο έφηβος της επιτέθηκε, στραγγαλίζοντάς την. Μετά από λίγο επέστρεψε όπου και την μαχαίρωσε στο μέτωπο, 38 ολόκληρες φορές, 64 στον λαιμό και 16 στο χέρι. 

 

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Ιούλιο και μόλις ο Rowan σκότωσε την μητέρα του, κάλεσε την αστυνομία και ζήτησε να παραδοθεί τους είπε πως χρειάζεται μια σακούλα για να βάλει μέσα την νεκρή γυναίκα... 

Ο αστυνομικός που τον συνέλαβε είπε πως ο Thompson ήταν πολύ ήρεμος και το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η γάτα του... 

Τον Οκτώβριο ο 18χρονος βρέθηκε νεκρός σε ένα κέντρο ψυχικής υγείας, μόλις τέσσερις ημέρες πριν την δίκη για την δολοφονία της μητέρας του αναφέρει η Daily Mail.

Μιλώντας έξω από το δικαστήριο, ο πατέρας του Rowan, Marc, ισχυρίστηκε ότι θα μπορούσαν να φροντίσουν περισσότερο τον έφηβο στην μονάδα ψυχικής υγείας πριν από την επίθεση.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο Rowan και η μητέρα του δεν τα πήγαιναν πολύ καλά. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ