Ο Χρήστος Βασιλόπουλος είναι χαζομπαμπάς & δεν το κρύβει - Λιώνει με τις χαριτωμενιές που του κάνει ο γιος του (βίντεο)

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ποζάρει έχοντας αγκαλιά με τον πανέμορφο γιο του...

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει από τον Ιούνιο ο Χρήστος Βασιλόπουλος και η σύντροφός του Σάρα Κόνερ, αφού υποδέχτηκαν στην οικογένεια τους το πρώτο τους παιδί.

Το ερωτευμένο ζευγάρι περίμενε πως και πως τον ερχομό του γιου του και πλέον δεν μπορεί να το αφήσει από την αγκαλιά του.

Ο ηθοποιός ζει στην Αμερική και πόσταρε φωτογραφία στο instagram έχοντας αγκαλιά τον γιο του και έκανε τους followers τους να μη σταματούν τα σχόλια και τα likes.

Mάλιστα ο μικρός Απόλλωνας έχει δώσει τεράστια ενέργεια στον ηθοποιό και συχνά όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσω μιας ανάρτησής του βρίσκεται πίσω από τις κάμερες για να του δίνει δύναμη.

Χθες όμως, ο μικρός μπόμπιρας αποφάσισε να μπει μπροστά από την κάμερα και να δείξει τις ικανότητές του. ''Τον τελευταίο καιρό ο Απόλλωνας με βοηθάει με τις οντισιόν μου,απλά με το να είναι πίσω από την κάμερα και να βλέπει τον μπαμπά να κάνει τα δικά του! Χθες βρέθηκε να είναι μπροστά από την κάμερα και έδειξε σε όλους τις ικανότητές του!

Σήμερα, το αγοράκι μου γίνεται 6 μηνών. Είμαι γοητευμένος από την προσωπικότητά του και την όμορφη ψυχή του” έγραψε o ηθοποιός''. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ