Με επίσημο ένδυμα black and white, κριτές, παρουσιάστρια, στον τελικό του GNTM - Ποιον προβλέπει η Άση Μπήλιου; (φωτό - βίντεο)

Όλα όσα θα δούμε απόψε... 

Στον τελικό, του GNTM που θα πραγματοποιηθεί απόψε, Τρίτη στις 21:00, οδεύουν οι τέσσερις φιναλίστ του ριάλιτι, μετά την αποχώρηση ενός από τα φαβορί, στον ημιτελικό της Δευτέρας.

Στη διπλή δοκιμασία του ημιτελικού είδαμε τα μοντέλα να φωτογραφίζονται ως "υπερ-πράκτορες" a la Τζέιμς Μποντ, πάνω σε ένα ελικόπτερο και μια μηχανή, έχοντας ως concept την καταδίωξη.

 

 

Όλοι οι παίκτες τα πήγαν εξίσου καλά στις φωτογραφίσεις και άκουσαν εξαιρετικά σχόλια από τους κριτές που βρίσκονταν στο set, οι οποίοι δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα όταν οι λήψεις έφτασαν στο πλατό

 

 

 

Οι κριτές δήλωσαν πως δεν μπορούσαν να αποφασίσουν ποιος έπρεπε να φύγει, ενώ σκέφτηκαν να ακύρωναν την αποχώρηση. Ωστόσο, η Βίκυ Καγιά είπε πως αυτό έχει ξαναγίνει φέτος και πως δεν θα ήταν σωστό σε αυτό το σημείο του ημιτελικού, να συμβεί κάτι παρόμοιο. Tελικά ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Έντουαρντ Στεργίου. 

 

 

 

Πλέον έχουν απομείνει λίγες ώρες για την ανάδειξη του Next top Model 2020. Θα είναι κορίτσι ή αγόρι;

Σήμερα κριτές και παρουσιάστρια ντυμένοι με black and white ενδυμασία, είναι έτοιμη για όλα. 

 

 

Ο τελικός θα περιλαμβάνει τρία μέρη: στο πρώτο θα υπάρξει μια μεγάλη ανατροπή καθώς θα γίνει αποχώρηση και από τους τέσσερις φιναλίστ (Αιμιλιάνο, Ανδρέας, Παρασκευή, Ηρακλής) θα μείνουν τρεις, στο δεύτερο θα δούμε τις δοκιμασίες των μοντέλων που θα απομείνουν και στο τρίτο θα γίνει live η ανακοίνωση του νικητή ή της νικήτριας.

Η πρώτη δοκιμασία θα έχει να κάνει με πασαρέλα και οι τέσσερις φιναλίστ θα δοκιμαστούν στο catwalk.

 

 

Οι τρεις φιναλίστ θα προχωρήσουν, έπειτα, σε μία διπλή φωτογράφιση, ενώ πίσω από την κάμερα θα βρίσκεται ο φωτογράφος και κριτής του GNTM 3, Δημήτρης Σκουλός.

 

 

 

Ποιος λέτε να είναι ο μεγάλος νικητής; H Άση Μπήλιου μας δίνει την δική της πρόβλεψη! 

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο πως ο μεγάλος νικητής θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με το πρακτορείο της Κένταλ Τζένερ, Elite models. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό, θα κερδίσει ένα αυτοκίνητο και φυσικά 50.000 ευρώ!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ