O ταλαντούχος κύριος Κακούρης αποκαλύπτει: Πότε έπαιξε ο "Δούκας" τον πρώτο του ρόλο ; (φώτο)

Από μικρός στα "βάσανα'

Άλλοι τον "αγάπησαν" άλλοι τον "μίσησαν". Το σίγουρο είναι ότι κανέναν δεν αφήνει αδιάφορο. Ο λόγος για το "Δούκα Σεβαστό", τον "σκληρό" πρωταγωνιστή στις "Άγριες Μέλισσες".

Τον απαιτητικό ρόλο του Δούκα υποδύεται ο Λεωνίδας Κακούρης.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός έχει μακρά πορεία στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο και στο θέατρο και τον έχουμε δει να υποδύεται σημαντικούς ρόλους σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, όπως 

 "Γόβα Στιλέτο" ,  "Ο πρίγκιπας",  "Η φυλή των ανθρώπων", "Η Λάμψη", "Απαγορευμένη Αγάπη", "Της Αγάπης Μαχαιριά" και πολλές άλλες.

Ποιος όμως ήταν ο πρώτος ρόλος που έπαιξε στη ζωή του ο Λεωνίδας Κακούρης; Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος τον πρώτο του ρόλο τον έπαιξε στα μαθητικά του χρόνια.

Σε ανάρτηση του στο Instagram, ο πρωταγωνιστής στις "Άγριες Μέλισσες" αποκαλύπτει: 

"Τότε μαζί μ΄ έναν φίλο συμμαθητή μου, είχαμε φτιάξει στο σχολείο θεατρική ομάδα, κάνοντας μιμήσεις και σκετσάκια όπου σχολιάζαμε τα όσα γίνονταν μέσα και έξω από τις σχολικές αίθουσες.

Τελειώνοντας το σχολείο έδωσα στη Νομική παράλληλα όμως και σε δυο δραματικές σχολές, Εθνικού και Βεάκη.

Πέρασα και στις δυο, επιλέγοντας τη σχολή του Εθνικού καθώς ήταν η πρώτη που έβγαλε τα αποτελέσματα. Τη Νομική μετά από δυο χρόνια τη σταμάτησα, δεν προλάβαινα να παρακολουθήσω τα μαθήματα, με είχε απορροφήσει η αγάπη μου για το θέατρο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ