Η εγκυμονούσα Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει με τις πιο όμορφες Χριστουγεννιάτικες πιτζάμες - Με πλατύ χαμόγελο περιμένει τα διδυμάκια της (φωτό)

Και ξαφνικά θα γίνουν 4... 

Το πιο όμορφο δώρο έλαβαν φέτος τα Χριστούγεννα η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης. 

Το πολύ αγαπημένο ζευγάρι πήρε τα πιο ευχάριστα νέα και ανακοίνωσε πως περιμένει δίδυμα. Θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι. 

Οι δύο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2018 και όπως πολλές φορές είπαν έκτοτε, ήθελαν πολύ βα γίνουν γονείς. Και να που οι ευχές τους πραγματοποιήθηκαν εις διπλούν. 

Δείτε επίσης: Έγκυος σε δίδυμα η Χριστίνα Μπόμπα - Τα πρώτα τους μωράκια περιμένουν ο Σάκης Τανιμανίδης & η όμορφη γυναίκα του (φωτό)

 

 

Την ανακοίνωση για τα ευχάριστα νέα, έκανε η ίδια η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram. Ανέβασε μια κοινή της φωτογραφία με τον Σάκη Τανιμανίδη και στη λεζάντα που τη συνοδεύει μεταξύ άλλων, αναφέρει πως για εκείνους δεν ήταν εύκολος ο δρόμος για να αποκτήσουν παιδί, στέλνοντας το δικό της τρυφερό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες.

 

 

«Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη!

ΥΓ. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα» γράφει χαρακτηριστικά.

 

 

 

Λίγα λεπτά αργότερα και ο πασίγνωστος παρουσιαστής Σάκης, ανέβασε μια φωτογραφία που φιλάει τρυφερά την σύζυγό του στο μέτωπο και έγραψε: «Κι έτσι ξαφνικά...σε λίγο θα γίνουμε 4!!». 

Λίγες ημέρες μετά η Χριστίνα ποζάρει κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τις πιο όμορφες πιτζάμες. Το μεγάλο της χαμόγελο, αποδεικνύει την χαρά της αλλά και την ανυπομονησία να κρατήσει στην αγκαλιά της τα μωράκια της. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ