Christmas Mood για την βασιλική οικογένεια της Σουηδίας: Η Σοφία & ο Καρλ Φίλιπ ανάβουν τα κεριά μαζί με τους αξιολάτρευτους πρίγκιπες τους (φώτο- βίντεο)

Τρυφερά, εορταστικά , οικογενειακά στιγμιότυπα

Σε Christmas mood μπήκε η βασιλική οικογένεια της Σουηδίας.

Η βασίλισσα Σοφία, ο βασιλιάς Καρλ Φίλιπ, και οι δύο αξιολάτρευτοι γιοι τους, ο πρίγκιπας Αλέξανδρος και ο πρίγκιπας Γαβριήλ, την Κυριακή που μας πέρασε, άναψαν τα κεριά στο στολισμένο γιορτινά τραπέζι του σαλονιού στο παλάτι.

Το αναμένο τζάκι με τις κάλτσες του Άγιου Βασίλη και το στολισμένο, εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο, πρόσθεσαν πόντους στη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Μετά τις αδερφές του, πριγκίπισσες Μαντλέν  και Βικτωρία ο βασιλιάς Κάρολος Φίλιππος της Σουηδίας μπήκε σε εορταστικό mood.

 

 

Το βίντεο που δημοσιεύσε το Παλάτι, δείχνει το Σουηδό βασιλιά σε τρυφερά , γιορτινά στιγμιότυπα με τη γυναίκα του Σοφία και τους γιους του.

Την περασμένη εβδομάδα το παλάτι είχε δημοσιεύσει μία πολύ όμορφη φωτογραφία που δείχνει το βασιλιά Κάρολο Φίλιππο με τη σύζυγο του Σοφία αγκαλιασμένους στο σαλόνι τους.

 

 

Η 36χρονη πριγκίπισσα Σοφία πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε ότι περιμένει το τρίτο της παιδί.

Στο βίντεο τη βλέπουμε σε τρυφερές στιγμές με τους δύο μικρούς γιους της τον Αλέξανδρο που είναι ενάμισι έτους και τον Γαβριήλ που είναι τριών ετών. Ο μεγαλύτερος κρατά ένα χρυσό αστέρι.

Τα δύο μικρά παιδιά βοηθούν στη συνέχεια τον μπαμπά τους να ανάψει τα κεριά στο κηροπήγιο που βρίσκεται πάνω στο τραπέζι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ