Η Μαρίνα & το «αγόρι» της που βγήκε νικητής: Σιδερένιος μετά τον κορωνοϊό ο Γιώργος Πατούλης (Φωτό)

"Και πάλι μαζί υγιείς & πιο δυνατοί!"

Πριν από δύο εβδομάδες έγινε γνωστό πως ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης διεγνώσθη με κορωνοϊό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marina Stauraki Patouli (@marina_patoulis)

Ανακουφισμένος ο περιφερειάρχης Αττικής, έκανε γνωστό στους διαδικτυακούς του φίλους πως το δεύτερο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε, βγήκε αρνητικό και από την Τρίτη επιστρέφει στα καθήκοντά του.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Όλα καλά φίλοι μου! Και το 2ο τεστ είναι αρνητικό! Από αύριο Τρίτη επιστρέφουμε στο γραφείο μας! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας που με τις χιλιάδες ευχές σας μου δώσατε δύναμη όλες τις ημέρες της καραντίνας και την απαραίτητη θετική ενέργεια σας και το ξεπεράσαμε και αυτό! Προχωράμε!».

Ο Γιώργος Πατούλης εκτός από την επιστροφή του στο γραφείο του και στα καθήκοντά του, επιστρέφει και στο σπίτι του μετά την καραντίνα, με τη Μαρίνα Πατούλη να τον υποδέχεται με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα.

Η Μαρίνα Πατούλη δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της ίδιας με τον σύζυγό της να ποζάρουν μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

«Βγήκες κ πάλι νικητής μέσα από αυτή τη σκληρή δοκιμασία...! Και πάλι μαζί υγιείς κ πιο δυνατοί!!Αγαπημένοι μου φίλοι/ες να χαίρεστε τις οικογένειες σας ,την μοναδικότητα της κάθε στιγμής που είναι πολύτιμη όταν είμαστε γεροί κ ευτυχισμένοι με τους ανθρώπους που αγαπάμε !!!Καλές γιορτές σε όλους μας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ