29χρονη πέθανε από Κορωνοϊό 5 ημέρες μετά την ημερομηνία του γάμου της - ''Πήγαμε στο νοσοκομείο & μας είπαν ότι πέθανε'', λέει ο γαμπρός (φωτό)

Ήταν απολύτως υγιής... 

Η Stephanie Lynn Smith και ο Jamie Bassett ανυπομονούσαν να παντρευτούν στις 13 Νοεμβρίου.

Τις ετοιμασίες του γάμου είχε αναλάβει ο μεγαλύτερος αδερφός της νύφης, όμως η μοίρα τους φύλαγε μεγάλο κακό. 

Τελικά το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ. Η Στέφανι πέρασε την ημέρα του γάμου της σε νοσοκομείο όπου είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό και διαγνώστηκε με πνευμονία.

''Σήμερα έπρεπε να είναι η ημέρα του γάμου μου», έγραψε ο αρραβωνιαστικός της στο  Facebook στις 13 Νοεμβρίου. «Αντ 'αυτού, η Στέφανι βρίσκεται στο νοσοκομείο ανεβάζοντας τα επίπεδα οξυγόνου της και δεν την έχω δει δύο ολόκληρες μέρες''.

 Πέντε ημέρες αργότερα, αυτός και η οικογένεια του Σμιθ έσπευσαν στο νοσοκομείο, μόνο για να μάθουν ότι είχε πεθάνει. Ήταν μόλις 29. Η μητέρα της, Oralia Smith, δήλωσε ότι το πιστοποιητικό θανάτου της αναφέρει τον Covid-19 ως την αιτία θανάτου αναφέρει το nbc.

Ο Μπάσετ είπε ότι η αρραβωνιαστικιά του άρχισε να αισθάνεται άρρωστη στις 3 Νοεμβρίου, αλλά ότι δεν εμφάνισε συμπτώματα Covid-19. Μέχρι το Σάββατο, 7 Νοεμβρίου, τα τρόφιμα άρχισαν να έχουν παράξενη γεύση, αλλά δεν υπέστη απώλεια γεύσης, ένα από τα συμπτώματα του κορωνοϊού.

 

 

Ο Σμιθ υποψιάστηκε ότι είχε έρπητα ζωστήρα, κάτι που είχε ξανά περάσει  οπότε αναζήτησε θεραπεία την ίδια μέρα.

«Ήταν αγχωμένη για το γάμο», είπε η μητέρα της. "Πήγε να δει γιατρό για αυτό, και της έδωσε φάρμακα."

Αλλά δεν βελτιώθηκε. «Ο Τζέιμι τότε αποφάσισε να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο», είπε η μητέρα της.

Η νεαρή κοπέλα διαγνώστηκε με Covid-19 και πνευμονία. Την έστειλαν στο σπίτι και έλαβε εντολή να πάρει βιταμίνες, να ξεκουραστεί και να παρακολουθήσει το οξυγόνο της, είπε ο Bassett. " ήταν πολύ κουρασμένη", είπε ο αρραβωνιαστικός της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ