Τα δέκα πιο πολύτιμα δώρα που έλαβε η Κέιτ Μίντλετον από τη βασιλική οικογένεια - Ούτε στα όνειρα μας! (φώτο)

  Πολύτιμα και συμβολικά - ανεκτίμητα 

Από τότε που παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ το 2011, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει λάβει πολλά πολύτιμα δώρα από τη βασιλική οικογένεια. Ανάμεσα τους κάποια οικογενειακά κειμήλια.

Σε αυτά περιλαμβάνονται μερικά μοναδικά  κομμάτια από τη συλλογή κοσμημάτων της πριγκίπισσας Νταϊάνα, καθώς και πολύτιμοι θησαυροί από τη βασίλισσα.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, έχει επίσης απονέμει διάφορες τιμές στην εγγονή της.

Δείτε μερικά  από τα ξεχωριστά δώρα που η Κέιτ έλαβε καθ 'όλη τη διάρκεια του γάμου της, από τη βασιλική οικογένεια.

1. Το Ammer Hall 

Αυτό κι αν είναι ονειρικό γαμήλιο δώρο. Η Βασίλισσα παραχώρησε στους νεόνυμφους Πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ  το δικό τους σπίτι στο κτήμα του Σάντρινγκαμ μετά το γάμο τους το 2011.

Το Anmer Hall έκτοτε ανακαινίστηκε εξ ολοκλήρου και είναι το σπίτι στο οποίο το ζευγάρι περνά συχνά τις διακοπές. Φέτος πέρασε εκεί και τις μεγαλύτερες περιόδους του lockdown, αναφέρει το Hello Magazine.

 

 

2. Το δαχτυλίδι αρραβώνων της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Μετά την αρραβώνα της το 2010, η Kate φόρεσε ίσως το πιο διάσημο κομμάτι από τη συλλογή κοσμημάτων της μητέρας του William - το δαχτυλίδι αρραβώνων της.

 

 

Το εντυπωσιακό κόσμημα διαθέτει ζαφείρι 12 καρατίων που περιβάλλεται από 14 διαμάντια  σε λευκό χρυσό 18 καρατίων και έκτοτε έχει δημιουργήσει τάσεις σε όλο τον κόσμο.

 

 

 

 

3 Σκουλαρίκια με ζαφείρι και Διαμάντια

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ  δώρισε στην σύζυγο του ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με ζαφείρι και διαμάντια. Εκείνη τα φόρεσε για πρώτη φορά την περιοδεία της στον Καναδά και έκτοτε τα έχει φορέσει σε πολλές εμφανίσεις της.

Φώτο Pinterest

3 Σετ κοσμημάτων από λευκό και κίτρινο διαμάντι:
Ο γενναιόδωρος πεθερός Πρίγκιπας Κάρολος έδωσε στην Κέιτ ένα σετ κοσμημάτων με διαμάντια αρτ ντεκό ως δώρο γάμου το 2011.

 

 

Το σετ διαθέτει βραχιόλι, σκουλαρίκια και δαχτυλίδι από λευκό και κίτρινο διαμάντι, τα οποία η Κέιτ έχει φορέσει πολλές φορές, τόσο μαζί όσο και ξεχωριστά .

Ένα βραχιόλι με γούρια:

Εν τω μεταξύ, η Δούκισσα της Κορνουάλης δώρισε στην Κέιτ ένα χρυσό βραχιόλι με γούρια.

Το βραχιόλι διαθέτει χρυσό δίσκο χαραγμένο με το γράμμα C για την Αικατερίνη και κορώνα στη μία πλευρά, και ένα στέμμα και το γράμμα C για Camilla από την άλλη. Η Κέιτ  φόρεσε   το βραχιόλι σε μερικές  εξαιρετικές περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένου του γάμου της Zara και του Mike Tindall τον Ιούλιο του 2011.

5 Πράσινα σκουλαρίκια από αμέθυστο

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ δώρισε την Κέιτ  κάποια κοσμήματα από τον αγαπημένο της σχεδιαστή, Kiki McDonough, για τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως παντρεμένο ζευγάρι. Τα πράσινα σκουλαρίκια από αμέθυστο περιβάλλονται από διαμάντια και είναι τοποθετημένα σε κίτρινο χρυσό 18 καρατίων και η Κέιτ τα φόρεσε για πρώτη φορά στην εκκλησία την ημέρα των Χριστουγέννων το 2011.

6 Ένα δαχτυλίδι αιωνιας πίστης:

Ο ρομαντικός πρίγκιπας πιστεύεται επίσης ότι αγόρασε στην Kate ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αιώνιας πίστης από την Anoushka μετά τη γέννηση του γιου τους Prince George το 2013.

7. Το ρολόι Ballon Bleu de Cartier:

Η τυχερή Kate έλαβε ως δώρο το ρολόι Ballon Bleu de Cartier για την τρίτη επέτειο του γάμου της το 2014. Όχι μόνο το ρολόι έχει ένα μικροσκοπικό ζαφείρι - που ταιριάζει με το δαχτυλίδι αρραβώνων της - αλλά και η φίρμα έχει επίσης ιδιαίτερη σημασία για τον πρίγκιπα William, του οποίου η μητέρα  πάντα φορούσε του ένα ρολόι Cartier και του δώρισε ένα ειδικά χαραγμένο ρολόι σε κάποια γενέθλια του.

Royal Family Order

Τον Οκτώβριο του 2018, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ παρακολούθησε ένα πλούσιο κρατικό συμπόσιο με την  βασιλική οικογένεια  της Ολλανδίας, κατά την επίσκεψή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η καρφίτσα που φόρεσε στο φόρεμα της η Κέιτ ήταν το Royal Family Order, ένα προσωπικό δώρο από τον 94χρονο μονάρχη, το οποίο είναι ζωγραφισμένο με μια εικόνα της Βασίλισσας, και είναι κατασκευασμένο από γυαλί, και το παραδοσιακό ελεφαντόδοντο.

9 Η μέγιστη τιμή από τη βασίλισσα

Τον Απρίλιο του 2019, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δέχθηκε ως δώρο  τον σταυρό Grand  Dame Cross  του Βασιλικού Τάγματος της Βικτώριας (GCVO) από τη Βασίλισσα. Τα βραβεία στο Royal Victorian Order δίνονται προσωπικά από τη Βασίλισσα, για τις υπηρεσίες του δέκτη στο στέμμα.

Το τιμητικό αυτό δώρο  υπογραμμίζει τη στενή σχέση της Δούκισσας με τη βασιλική οικογένεια και το σπουδαίο έργο της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ